Lectură de un minut

16 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Angajări Primark: Retailerul de fashion caută angajați pentru magazinul din Timișoara

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Primark, retailerul de origine irlandeză care este prezent și pe piața din România cu două magazine caută să angajeze personal nou pentru următoare unitate pe care urmează să o deschidă în țara noastră. După magazinul din Park Lake și cel din AFI Cotroceni, compania se va extinde în afara Capitalei, la Timișoara, unde caută deja personal.

Sursa foto: Primark

Primark România are deschise mai multe poziții cu normă întreagă, pentru românii interesați să lucreze la retailerul fashion, care anul acesta va ajunge la trei locații în țara noastră. Compania caută să angajeze șase persoane pentru magazinul din Timișoara, care se va deschide în centrul comercial Iulius Town Timișoara, deținut de omul de afaceri Iulian Dascălu.

Primark România a deschis prima serie de recrutări în noiembrie 2023 pentru magazinul din Timișoara care va fi distribuit pe aproximativ 3.000 de metri pătrați de spațiu de retail.

Citește întreaga știre pe Wall-Street.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Angajări Primark: Retailerul de fashion caută angajați pentru magazinul din Timișoara