Lectură de un minut

31 Jul 2020 - Știri și Noutăți

Anei Krasovschi, directoarea de Resurse Umane a Carrefour, pleacă din companie după 20 de ani

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Carrefour România anunță plecarea Anei Krasovschi, directoarea departamentului de Resurse Umane și membră în Comitetul Executiv, începând cu data de 1 august 2020, după mai mult de 20 de ani petrecuți în companie.

De când s-a alăturat Carrefour, în 2000, înainte de deschiderea primului hipermarket din România, ea a condus echipa de Resurse Umane.

Ana Krasovschi a dezvoltat și implementat strategia de Resurse Umane pentru toate liniile de business ale Carrefour România. De-a lungul timpului, a avut o contribuție la creșterea afacerii, remodelând complet procesele de Resurse Umane din zona de management al talentelor sau de învățare și dezvoltare.

„Vreau să îi mulțumesc Anei pentru angajamentul ei de a face din Carrefour România un loc de muncă extraordinar și să îi urez mult succes în continuare în viața profesională", a declarat Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România.

Până la numirea unui înlocuitor permanent, Irina Chende, directoarea Reward și Dezvoltare Resurse Umane va asigura managementul interimar al departamentului.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Anei Krasovschi, directoarea de Resurse Umane a Carrefour, pleacă din companie după 20 de ani