Lectură de 2 minute

04 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Altex deschide un nou magazin, dispus pe două etaje. Când va fi inaugurat 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Altex România își extinde rețeaua sa națională de locații fizice prin deschiderea unui nou magazin în cea mai nouă zona comercială a Olteniei – Craiova Promenada.

Sursa foto: Altex

Magazinul, situat în Calea Severinului nr. 61 (vizavi de Dedeman) este dispus pe două etaje și se deschide joi, 5 octombrie, oferind o gamă variată de produse electro-IT și categorii completare, pe o suprafață comercială de 2.700 mp. În perioada 5 - 11 octombrie, clienții vor putea beneficia de oferte speciale la numeroase produse în cadrul Altex Craiova Promenada.

Noua unitate dispune de un stoc variat de aproximativ 50.000 de produse și este echipat cu tehnologie inovatoare. În ziua deschiderii, Altex oferă 150 de boxe portabile cadou pentru primii 150 de clienți care fac cumpărături de peste 500 lei.

În ziua inaugurării, noul magazin Altex din Craiova va funcționa la program obișnuit, de la 10:00 la 22:00.

Toți cei care vor vizita magazinul pe 5 octombrie vor fi așteptați cu surprize, precum modelare baloane și face-painting. Atmosfera va fi întreținută de un DJ, iar cei prezenți se vor bucura și de un spectacol în ritmuri braziliene cu Barbarossa Samba Group.

Pentru acest eveniment, Credex oferă 50% reducere la dobânda standard la creditul pe loc în magazin și până la 36 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere.

Campania este supusă unor termene și condiții și este valabilă în perioada 5 - 11 octombrie, pentru achiziția de bunuri, exclusiv din magazinul Altex Craiova Promenada.

Altex are peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

Citeste si:
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești
Altex își extinde rețeaua și deschide un nou magazin în Pitești

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Altex deschide un nou magazin, dispus pe două etaje. Când va fi inaugurat