Lectură de 3 minute

08 Feb 2023 - Interviuri și Analize

FOTO | De unde putem comanda cadouri dulci pentru persoana iubită, de Sfântul Valentin sau de Dragobete

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Ca în fiecare an, în luna februarie sărbătorim dragostea cu ocazia Sfântului Valentin sau, după preferințe, de Dragobete. Această sărbătoare este ocazia perfectă pentru a le arăta celor dragi cât de mult îi apreciem cu un cadou special. Iată câteva idei de cadouri dulci pentru persoana iubită, de Sfântul Valentin sau de Dragobete.

 

Sursa foto: Isabella and Zsa Fischer / Unsplash

De unde putem comanda cadouri dulci pentru persoana iubită, de Sfântul Valentin

  • Atelier Cortez - Macarons și Praline de Ciocolată

Atelier Cortez creează macarons, praline și tablete de ciocolată într-un mod artizanal, în întregime manual, cu ingrediente naturale. În plus, compania pune la dispoziție pe site-ul său și un kit pentru ciocolatieri amatori, astfel încât voi și cei dragi să vă puteți bucura de gustul autentic și absolut delicios al ciocolatei.

  • Leonidas Store - Praline Manon pentru fiecare zi a săptămânii

Pralinele Leonidas sunt un produs de lux din ciocolată belgiană, de cea mai buna calitate, la un preț accesibil. Pentru Sfântul Valentin sau Dragobete puteți opta pentru o cutie în formă de inimă de catifea, de metal, de carton de calitate cu un imprimeu tematic sau poate un pachet complet pentru voi doi cu praline și vin sau prosecco.

  • Bomboane Bucuria

Bomboanele Bucuria sunt dulciuri autentice, potrivite pentru orice ocazie. Dulciurile Bucuria au fost lansate în 2014 și s-au răspândit în scurt timp și în România, mulțumita gamei variate de produse, împreună cu sortimentele basarabene de vin si coniac.

  • Ciocolată de Casă - Anna Boutique

Anna Boutique este o afacere de familie care se bazează pe arta culinară moștenită de două generații, fuzionată și actualizată în versiuni contemporane. Anna Boutique folosește ingrediente naturale, fără aditivi sau conservanți.

Citeste si:
Continuă plafonarea prețurilor la alimentele de bază? Marcel Ciolacu: Vrem să încurajăm comercializarea produselor românești și în alte țări
Continuă plafonarea prețurilor la alimentele de bază? Marcel Ciolacu: Vrem să încurajăm comercializarea produselor românești și în alte țări

În plus, pe site-ul oficial puteți găsi o varietate de combinații pentru cadouri inedite pentru cei mai puțin inspirați.

  • Christe Chocolatier

Pralinele de ciocolată oferite de Christe Chocolatier sunt pictate manual.

Christe Chocolatier este un brand românesc de ciocolată artizanală care combină arta culinară și cultura, aparținând unui start-up înființat în 2017 sub denumirea „Povestea Vorbei”.

  • Atelierul Guilty Pleasure

Echipa din spatele brandului Guilty Pleasure creează praline de ciocolată cu ingrediente naturale și de calitate. Atât pralinele, cât și tabletele și figurinele sunt realizate manual după rețete unice.

În plus, pachetele cadou concepute special pentru Valentine's Day sau Dragobete sunt potrivite atât pentru ea, cât și pentru el.

  • MURI Chocolatier

MURI a ridicat pasiunea pentru ciocolată la rang de artă, deși se inspiră din rețelele belgiene și franceze, acest brand creează mici bijuterii artizanale și combină inovația cu eleganța gustului și rafinamentul în combinații unice, folosit ingrediente și produse locale, de sezon, atent selecționate.

MURI are o gamă de produse variate, precum trufe de ciocolată artizanală, caramele pictate manual, praline cu ganache înmuiată în ciocolată și specialități de ciocolată în combinații delicioase.

  • Veganzza

Pentru cei care preferă produsele vegane sau pur și simplu acordă o atenție deosebită siluetei lor, Veganzza este alegerea ideală.

Acest laborator raw vegan face prăjituri și deserturi cu ingrediente certificate ecologic.

Retail.ro /  Retail.ro /  Interviuri și Analize /  FOTO | De unde putem comanda cadouri dulci pentru persoana iubită, de Sfântul Valentin sau de Dragobete