Lectură de un minut

23 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Glovo extinde Glovo Express și deschide 11 noi micro fulfillment centers în țară

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Livratorul Glovo deschide 11 noi cicro fulfillment centers (MFC), spații comerciale pentru curieri, în România, dintre care cinci în București, două în Brașov, două în Cluj-Napoca, unul în Iași și unul în Timișoara. Până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să mai deschidă încă trei unități care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în București și Constanța.

Prin Glovo Express, utilizatorii au posibilitatea de a comanda direct din aplicație până la 2.500 de produse, precum: legume, fructe, produse congelate, de băcănie, de brutărie, băuturi alcoolice și non-alcoolice, dulciuri, lactate, dar și produse dedicate îngrijirii bebelușilor și pentru animalele de companie, iar timpul de livrare va fi express.

Programul de funcționare al Glovo Express va fi de luni până duminică, în intervalul orar 09:00 - 02:00. Până la finalul lui 2021, Glovo plănuiește să atingă un număr de 15 unități MFC în toată țara care vor asigura livrarea express pentru mai multe categorii de produse, în peste șase orașe din țară.

Un micro fulfillment center este un spațiu comercial special gândit pentru a oferi produse de larg consum și nu numai exclusiv prin servicii de livrare rapidă, zilnic, tot timpul anului.

Înscrie-te la conferința retailArena: A Game of the Future și află cele mai noi informații din retail, FMCG, e-commerce și domeniile conexe de la speakeri de top din industrie.

Glovo este o aplicație de livrare din mai multe categorii, fiind fondată în Barcelona, în 2015. Compania operează în Europa de Sud-Vest, Europa de Est și Africa Subsahariană.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Glovo extinde Glovo Express și deschide 11 noi micro fulfillment centers în țară