Lectură de un minut

21 Nov 2017 - Evenimente

KFC va avea de Craciun un bucket special de sarbatori

Abonează-te pe  

KFC introduce in meniul din restaurante una dintre cele mai apreciate oferte disponibile la KFC in sezonul rece: traditionalul „Christmas Bucket”, de data aceasta gatit chiar de mame. In cadrul campaniei de sarbatori revine si produsul „Bucket for One”, care este de acum disponibil in toate restaurantele KFC din tara.

Oferta contine doua bucati delicioase de pui Kentucky, patru Hot Wings, sase Crispy Strips, doua portii medii de cartofi si doua salate Coleslaw.

Anul acesta, la KFC, Christmas Bucket este pregatit chiar de mame, astfel ca cele trei spoturi TV dedicate campaniei de promovare a produsului in editie limitata de anul acesta va ilustra diversele tipologii de mame care pregatesc bucatele de sarbatori: Christmas Bucket gatit de mama Viorica, Livia si Mirela.

Monica Eftimie, Chief Marketing Officer KFC a declarat: ,Craciunul ramane cea mai importanta sarbatoare a familiei, iar mama devine personajul principal atunci cand vorbim despre manifestarea grijii fata de cei dragi si de pregatirea cu pasiune a meselor imbelsugate. Anul acesta ne-am gandit sa le oferim mamelor inca un moment de recunostinta pentru dragostea cu care pregatesc fiecare preparat, dandu-le ocazia, ca in noua campanie lansata, sa gateasca ele insele, traditionalul „Christmas Bucket”. In acest fel, cu mama intotdeauna alaturi, fanii brandului se vor putea bucura de gustul autentic si atmosfera tipica de sarbatori in toate restaurantele noastre”.

In plus se lanseaza si o platforma online special dedicata mamelor, unde acestia pot descoperi povestile din spatele fiecarui Christmas Bucket si introduce in restaurante noul sortiment de cafea Seattle’s Best Latte, cu aroma de turta dulce si cu topping de ciocolata, in editie limitata.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  KFC va avea de Craciun un bucket special de sarbatori