Lectură de 2 minute

16 Jun 2017 - Evenimente

Tombola cu premii: Carrefour aniverseaza 16 ani in Romania

Abonează-te pe  

Sub sloganul „Cate familii, atatea obiceiuri de a sarbatori. Bucura-te de fiecare!” Carrefour Romania anunta derularea unei campanii aniversare. Timp de patru saptamni, in perioada 15 iunie - 12 iulie grupul organizeaza un concurs in cadrul caruia se vor oferi peste 300.000 de premii, pentru aniversarea a 16 ani de activitate a grupului in Romania.

 

Carrefour aniverseaza 16 ani in Romania, ocazie cu care si-a propus sa sarbatoreasca familia. Astfel, compania ofera cumparatorilor sansa de a castiga unul dintre cele 300.000 de vouchere pentru cumparaturi, oferite chiar la casele de marcat. La final, se va organiza Marea Tombola Aniversare - se pot castiga biciclete, frigidere si masini de spalat, 3 masini Renault Clio sau marele premiu, un aparatment.

Clientii vor fi intampinati in magazine cu o atmosfera festiva, preturi promotionale si oferte de tipul Black Promo (pana la 50 % reducere la produsele electronice, electrocasnice, IT si telecom).

Mecanismul Marii Tombole Aniversare:

  • La cumparaturi din magazinele grupului Carrefour (hipermarketuri, supermarketurile Market, Billa si Express) in perioada aniversara (15.06-12.07.2017) se ofera la casa de marcat un scratch card, indiferent de valoarea cumparaturilor, si un bon nefiscal cu un cod unic de bare.
  • Cardul se razuieste si se vede daca este castigator (voucher de 10 lei in hipermarketuri, de 5 lei in supermarketurile Market, Billa si magazinele Express).
  • Codul unic de pe bonul fiscal se trimite prin sms la 1720 pentru inscriere la Marea Tombola Aniversara.

Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania a declarat: „Ne-am propus anul acesta, in luna Aniversara Carrefour, sa sarbatorim. A 16-a aniversare a Carrefour in Romania marcheaza un punct important in istoria companiei prin simplul fapt ca pe de o parte, grupul Carrefour in Romania se afla intr-o perioada in care si-a largit familia, in prezent marea familie a Carrefour numara aproximativ 17.000 de oameni, iar pe de alta parte, compania a crescut de-a lungul anilor alaturi de numeroasele familii din Romania care au fost si sunt clienti ai magazinelor grupului Carrefour. Ii invitam pe toti sa intre in atmosfera de sarbatoare a Carrefour, cu premii surpriza si mari la Marea Tombola Aniversara, cu preturi “aniversare” si super oferte.”

Extragerea pentru Marea Tombola Aniversara este programata pentru 20 iulie 2017.

Citeste si:
Piața muncii în primul semestru din 2023: retailul înregistrează cel mai mare număr de angajări
Piața muncii în primul semestru din 2023: retailul înregistrează cel mai mare număr de angajări

Sursa foto: carrefour.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Tombola cu premii: Carrefour aniverseaza 16 ani in Romania