Lectură de un minut

17 Sep 2019 - Evenimente

Al doilea restaurant KFC din Genova deschis in Italia de grupul Sphera

Abonează-te pe  

Grupul Sphera isi consolideaza pozitia pe piata externa si anunta deschiderea celui de-al doilea restaurant KFC din Genova, Italia.

Cea de-a 15-a unitate KFC deschisa in decursul a numai doi ani, in Italia. Noul restaurant este amplasat intr-o zona cu trafic intens si dispune de o suprafata de 480 mp, cu 166 de locuri la masa, un Coffee Corner unde se vor servi produse de mic dejun, precum si de locuri special amenajate in care clientii isi pot incarca dispozitivele electronice.

Zona de nord si nord-est a Italiei reprezinta pentru Sphera Franchise Group o regiune cu potential de dezvoltare din ce in ce mai mare. Datorita parteneriatului strategic cu Grandi Stazioni Retail S.p.A., reusim sa fim prezenti in zone-cheie si sa ajungem, astfel, atat la locuitori, cat si la milioanele de turisti care tranziteaza locatia. Gara Brignole din Genova, spre exemplu, este vizitata zilnic de aproximativ 60.000 de oameni si de 22.000.000 de oameni pe an. In ceea ce priveste obiectivele pentru perioada urmatoare, este esentiala dezvoltarea de noi restaurante si, de aceea, ne-am propus sa deschidem un numar de 10 unitati pana la finalul lui 2019”, a spus Calin Ionescu, Sole Director US FOOD NETWORK S.r.l., filiala a Sphera Franchise Group S.A.
Sphera Franchise Group S.A. este cel mai mare grup din industria de food service din Romania si detine companiile care opereaza in sistem de franciza brandurile KFC, Pizza Hut, Pizza Hut Delivery si Taco Bell.
In Romania, lantul de restaurante KFC numara 77 de restaurante atat in Bucuresti, cat si in alte orase precum Timisoara, Arad, Botosani, Cluj-Napoca, Oradea, Suceava, Pitesti sau Brasov. De asemenea, KFC Romania opereaza doua restaurante la Chisinau, Republica Moldova si 15 in Italia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Evenimente /  Al doilea restaurant KFC din Genova deschis in Italia de grupul Sphera