Supermarketuri Profi

Profi in Salaj

Aproximativ 140.000 de clienti calca pragul magazinelor PROFI in fiecare zi pentru a se bucura de cele peste 5000 de produse oferite de acestea, multe dintre ele la unele dintre cele mai bune preturi de pe piata. PROFI incurajeaza productia locala, peste 90% din sortimentatia PROFI fiind produsa in Romania.

Succesul PROFI se datoreaza intr-o masura considerabila si numarului din ce in ce mai mare de branduri proprii care tind sa se apropie de 20% din totalul produselor. Magazinele PROFI se remarca printr-un model de afaceri propriu ce combina produse de calitate si promotii atragatoare, prospetime si accesibilitate in imediata proximitate a locului unde locuiesc clientii lor.

Cataloage supermarketuri Profi in Salaj

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Profi.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Salaj.

Lista completa de cataloage Profi »

Adrese supermarketuri Profi in Salaj

Adrese si informatii de contact supermarketuri Profi, programul de functionare si orarul de lucru Profi pentru magazinele din Judetul Salaj.

Profi Zalau

Bulevardul Mihai Viteazul, Bl. PERLA
Zalau, Salaj

Lista completa supermarketuri Profi »

Harta supermarketuri Profi in Salaj

Harta Salaj »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de supermarketuri din Zalau »

Noutati Profi Salaj

O noua campanie lansata de Profi pentru ajutorarea copiilor

O noua campanie lansata de Profi pentru ajutorarea copiilor

11 Septembrie 2018 • Magazinele Profi contribuie pentru al patrulea an consecutiv la imbunatatirea calitatii vietii celor mici. Astfel ii invita pe toti cumparatorii care le calca pragul sa decida prin vot cat din...

Mutare pentru retailerul Profi: retailerul isi muta birourile

Mutare pentru retailerul Profi: retailerul isi muta birourile

13 August 2018 • Una dintre cele mai mari retele de supermarketuri din tara, compania Profi isi muta birourile, dupa ce a inchiriat un spatiu de 800 de metri patrati in cladirea Anchor Plaza din Capitala.

Hipermarketurile cu cei mai profitabili angajati

Hipermarketurile cu cei mai profitabili angajati

6 August 2018 • Din perspectiva profitabilitati medii pe angajat, pe primele trei locuri sunt retele de retail germane. In comparaite cu anul anterior, in 2017 nu s-au mai inregistrat pierderi pentru nicio...