Magazine articole sportive Intersport

Intersport in Bacau

Intersport Romania este o companie subsidiara a Grupului Fourlis, administrata local de catre S.C. Genco Trade S.R.L. Produsele Intersport se adreseaza iubitorilor de sport si drumetii. La Intersport gasesti toate echipamentele si articolele sportive necesare pentru ciclism, fotbal, alergare, fitness & wellness, timp liber, drumetii/hiking. Intersport are peste 5 300 de magazine in 42 de tari, ocupand pozitia de lider pe piata de retail de articole si echipamente sportive. Primul magazin Intersport din Romania s-a deschis in Bucuresti in anul 2004. In acest moment Intersport are 22 de magazine in principalele orase ale tarii.

Cataloage magazine articole sportive Intersport in Bacau

Adrese magazine articole sportive Intersport in Bacau

Adrese si informatii de contact magazine articole sportive Intersport, programul de functionare si orarul de lucru Intersport pentru magazinele din Judetul Bacau.

Intersport Stefan cel Mare, Bacau

Str. Stefan cel Mare, nr. 28
Bacau, Bacau

Lista completa magazine articole sportive Intersport »

Harta magazine articole sportive Intersport in Bacau

Harta Bacau »

Noutati Intersport Bacau

Decathlon a dat startul vanzarilor online

Decathlon a dat startul vanzarilor online

13 Ianuarie 2015 • Retailerul frantuzesc de echipamente sportive Decathlon, parte a Oxylane, a inceput sa livreze online, concurand astfel cu Intersport dar si alte magazine mai mici de sport . Transportul este...

Recomandari cataloage Bacau

Cataloage si oferte din Bacau »