NISSA in Iasi

NISSA promoveaza dress-code-ul pentru finete, tinutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative si culori care le scot din anonimat si le plaseaza intr-o sfera de high fashion. Realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, colectiile ies in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual. Linii feminine, croiala impecabila, complexitatea designului si a printului, a atentiei deosebite in alegerea materialelor, permit expresia totala a corpului feminin.

Diversitatea pieselor din colectiile NISSA, variatiile de culoare si croiala fina permit ca acestea sa fie purtate cu usurinta de doamne si deopotriva de domnisoare increzatoare, toate capatand un aer aparte potrivit oricarui tip de personalitate feminina.

Magazinele Nissa intampina clientii cu un design glamour, cu tinute de zi si de seara pentru doamne, dar si o colectie speciala pentru micutele domnisoare.

Cataloage magazine NISSA in Iasi

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la NISSA.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage magazine »

Lista completa de cataloage NISSA »

Adrese magazine NISSA in Iasi

Adrese si informatii de contact magazine NISSA, programul de functionare si orarul de lucru NISSA pentru magazinele din Judetul Iasi.

NISSA Iasi Palas Mall

Str. Palas, nr. 7A
Iasi, Iasi

NISSA Iasi Felicia

Str. Bucium, nr. 36
Iasi, Iasi

Lista completa magazine NISSA »

Harta magazine NISSA in Iasi

Harta Iasi »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Iasi »

Recomandari cataloage Iasi

Cataloage si oferte din Iasi »