NISSA in Constanta

NISSA promoveaza dress-code-ul pentru finete, tinutele sunt revitalizate prin volume cu detalii simbolice, semnificative si culori care le scot din anonimat si le plaseaza intr-o sfera de high fashion. Realizate din materiale delicate, pretioase, in tonuri calde, colectiile ies in evidenta prin croiala si detaliile elaborate, punand accent pe accesoriile realizate manual. Linii feminine, croiala impecabila, complexitatea designului si a printului, a atentiei deosebite in alegerea materialelor, permit expresia totala a corpului feminin.

Diversitatea pieselor din colectiile NISSA, variatiile de culoare si croiala fina permit ca acestea sa fie purtate cu usurinta de doamne si deopotriva de domnisoare increzatoare, toate capatand un aer aparte potrivit oricarui tip de personalitate feminina.

Magazinele Nissa intampina clientii cu un design glamour, cu tinute de zi si de seara pentru doamne, dar si o colectie speciala pentru micutele domnisoare.

Cataloage magazine NISSA in Constanta

Lista completa de cataloage NISSA »

Adrese magazine NISSA in Constanta

Adrese si informatii de contact magazine NISSA, programul de functionare si orarul de lucru NISSA pentru magazinele din Judetul Constanta.

NISSA Constanta Maritimo

Bd. Aurel Vlaicu, nr. 220
Constanta, Constanta

NISSA Constanta Tom

Bd. Tomis, nr. 401
Constanta, Constanta

Lista completa magazine NISSA »

Harta magazine NISSA in Constanta

Harta Constanta »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Constanta »

Noutati NISSA Constanta

Un magazin de moda cu brand romanesc Nissa se va deschide la Varsovia

Un magazin de moda cu brand romanesc Nissa se va deschide la Varsovia

4 Iulie 2017 • Un brand romanesc de moda isi deschide primul magazin din Polonia - Nissa va inaugura prima locatie in Varsovia, in complexul comercial Arkadia.

eMAG vrea sa atinga 7,5 milioane euro cu gama fashion si lanseaza un brand propriu

eMAG vrea sa atinga 7,5 milioane euro cu gama fashion si lanseaza un brand propriu

31 Martie 2015 • eMAG.ro a inceput sa vanda imbracaminte , incaltaminte si accesorii , odata cu lansarea categoriei Fashion, pentru care estimeaza vanzari de 7,5 milioane euro in primul an, si lanseaza si un...

Recomandari cataloage Constanta

Cataloage si oferte din Constanta »