Kenvelo in Neamt

Cel mai important retailer pentru imbracaminte, Kenvelo se recomanda prin calitatea dovedita inca din 2001 cand a intrat pe piata romaneasca. Mizand pe moda si un stil vestimentar unic, Kenvelo distribuie in cele cateva zeci de magazine de pe teritoriul Romaniei, o gama diversificata de haine, incaltaminte, accesorii si nu numai. Produse atat pentru el, cat si pentru ea.

Tinand cont de cele mai pretentioase tendinte din industria fashion, Kenvelo se mandreste cu un raport corect intre calitate si pret, experienta competitiva facand din brandurile de renume ca Lee Cooper, Tom Tailor si TimeOut, primele alegerile ale clientilor.
Kenvelo se poarta! Se poarta cu atitudine si nu uita misiunea dupa care se ghideaza: formarea unui stil vestimentar unic pentru cumparatorii care trec pragul magazinelor.

Cataloage magazine Kenvelo in Neamt

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Kenvelo.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Neamt.

Lista completa de cataloage Kenvelo »

Adrese magazine Kenvelo in Neamt

Adrese si informatii de contact magazine Kenvelo, programul de functionare si orarul de lucru Kenvelo pentru magazinele din Judetul Neamt.

Kenvelo Piatra Neamt

Str. Plaiesului, nr. 2
Piatra Neamt, Neamt

Lista completa magazine Kenvelo »

Harta magazine Kenvelo in Neamt

Harta Neamt »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Piatra Neamt »

Noutati Kenvelo Neamt

In Fashion House Outlet din Militari s-au mai deschis patru magazine

In Fashion House Outlet din Militari s-au mai deschis patru magazine

5 Februarie 2018 • Pentru o suprafata totala de 1.300 de metri patrati, compelxul comercial din MIlitari, Fashion House Outlet, a inchiriat spatiu pentru patri noi retaileri - Koton, TinaR, Exclusive VN si English...

Se pregateste lansarea unui nou magazin online de fashion

Se pregateste lansarea unui nou magazin online de fashion

20 Iunie 2017 • Compania care detine in tara marcile Kenvelo, Lee Cooper, Time Out si Tom Tailor, Montecristo Retail Group, a anuntat in cadrul conferintei Fashion ROute ca va deschide un magazin online.