Jolidon in Vaslui

Laudandu-se cu distinctii pentru creatie in moda, Jolidon este un brand sustinut de o intreaga echipa de design, acestia fiind raspunzatori de conceperea unor elemente unice pentru promovarea spiritului feminin.
Lider in productia si distributia de produse de lenjerie intima si de costume de baie, Jolidon se remarca prin calitatea produselor si prin promovarea unui stil discret. Alte elemente aparte care definesc produsele Jolidon sunt creativitatea si elementul de seductie.
Lenjeria de lux parte din colectiile deosebite marca Jolidon surprinde cu pretul mic de achizitie. Conceptul Jolidon: comod, pasional si la moda! Cumparatorii remarca eleganta, elementul seducator si modernismul, ca de altfel si confortul lenjeriilor produse sub marca Jolidon, multumind preferintele diverse.

Cataloage magazine Jolidon in Vaslui

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Jolidon.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage magazine »

Lista completa de cataloage Jolidon »

Adrese magazine Jolidon in Vaslui

Adrese si informatii de contact magazine Jolidon, programul de functionare si orarul de lucru Jolidon pentru magazinele din Judetul Vaslui.

Jolidon Vaslui Winmarkt Central Mall

Str. Stefan Cel Mare, nr. 82
Vaslui, Vaslui

Lista completa magazine Jolidon »

Harta magazine Jolidon in Vaslui

Harta Vaslui »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de moda din Vaslui »

Noutati Jolidon Vaslui

Cum arata Veranda Mall si ce magazine gasesti in complexul din Obor

Cum arata Veranda Mall si ce magazine gasesti in complexul din Obor

28 Octombrie 2016 • Noul mall Vernada din Obor a fost deschis ieri, 27 octombrie, si adaposteste 100 de magazine distribuite pe o suprafata de 30.000 de metri patrati. In plus, dispune de o zona de 15.000 de metri...