Zoomania in Arges

Zoomania este cel mai cunoscut lant de pet shop-uri din Romania, avand in momentul de fata douazeci si sase de magazine pentru animale. Primul pet-shop Zoomania a fost deschis la Ploiesti in anul 1996.

Fiecare magazin Zoomania este organizat in sase sectiuni. Prima si cea mai mare sectiune cu animale vii contine expozitie cu vanzare pentru caini si pisici din diferite rase, pasari, pesti, broaste testoase, iguane, serpi, chinchile, dihori, porcusori de Guineea, hamsteri, gerbili, veverite, iepuri. Al doilea sector este dedicat produselor veterinare. Urmeaza sectorul cu accesorii pentru caini si pisici: zgarzi, custi, lese, jucarii, transportor. Mai apoi este sectiunea acvaristica si teraristica, urmata de sectiunea de pasari si rozatoare, ultima fiind sectiunea dedicata pasionatilor de echitatie.

Angajatii Zoomania te ajuta cu sfaturi, cu sugestii, cu sfaturi pentru alegeri potrivite si iti pun la dispozitie cele mai bune produse pentru a-ti rasfata animalul pe care tu il iubesti.

Cataloage marketuri Zoomania in Arges

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Zoomania.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage marketuri »

Lista completa de cataloage Zoomania »

Adrese marketuri Zoomania in Arges

Adrese si informatii de contact marketuri Zoomania, programul de functionare si orarul de lucru Zoomania pentru magazinele din Judetul Arges.

Zoomania Pitesti

Comuna Bradu, Sat Geamana, DN 65 B, Nr F4, Centrul Comercial Auchan
Pitesti, Arges

Lista completa marketuri Zoomania »

Harta marketuri Zoomania in Arges

Harta Arges »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de marketuri din Pitesti »

Noutati Zoomania Arges

JYSK deschide al 16-lea magazin din Romania in Sibiu

JYSK deschide al 16-lea magazin din Romania in Sibiu

20 August 2014 • Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare JYSK deschide la jumatatea lunii octombrie al 16-lea magazin din Romania, in parcul Shopping City Sibiu.