Marketuri Imaginarium

Imaginarium in Constanta

Jucariile si jocurile educative au propriul univers in care isi asteapta micii cumparatori pentru a le descoperi. Unul dintre cele mai puternice branduri de jucarii, Imaginarium are magazine deschise in 29 de tari, in Romania fiind sapte locatii disponibile in Bucuresti si Constanta, magazine destinate zambetelor si voiosiei.

Cele doua obiective, siguranta si calitatea, sunt cele doua insusiri care recomanda produsele adapostite in locatiile Imaginarium din tara. Bazandu-se pe exclusivitate, jucariile care acopera mai multe arii, respectiv educatia, imaginatia si tehnologia, sunt parte dintr-o colectie unica.

Mizand pe distractie si pe usurinta atribuirii unor cunostinte, jucariile Imaginarium ajuta la dezvoltarea imaginatiei si a formarii atributiilor de socializare. Creativitatea, garantia calitatii si asigurarea petrecerii unor clipe unice petrecute de copii alaturi de parinti, fac din Imaginarium un concept ideal de comercializare si achizitii de jucarii.

Cataloage marketuri Imaginarium in Constanta

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Imaginarium.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Constanta.

Lista completa de cataloage Imaginarium »

Adrese marketuri Imaginarium in Constanta

Adrese si informatii de contact marketuri Imaginarium, programul de functionare si orarul de lucru Imaginarium pentru magazinele din Judetul Constanta.

Imaginarium Constanta

Bd. Alexandru Lapusneanu, nr. 116C, interiorul City Park Mall Constanta (spatiul 205B)
Constanta, Constanta

Lista completa marketuri Imaginarium »

Harta marketuri Imaginarium in Constanta

Harta Constanta »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de marketuri din Constanta »