Sabon in Galati

SABON a luat nastere din dragostea pentru texturi si parfumuri, pentru arta ingrijirii, pentru creatie si pentru ascultarea celuilalt, si din dorinta de a le oferi oamenilor momente de relaxare si magie intr-o viata atat de agitata.

Specializat in crearea unei experiente personalizate si palpitante si in dezvoltarea de produse de ingrijire pentru trup si suflet, SABON considera ca mediul ambiental face parte din aceasta experienta.

SABON foloseste doar ingrediente de inalta calitate si forme captivante, acordand o atentie speciala ambalajelor si intelegand sensul profund al termenului „cadou”.

Produsele Sabon, te vor face sa descoperi experienta unica a prospetimii, puritatii si frumusetii! Poti alege sa vizitezi magazinele fizice cat si site-ul http://www.sabon.ro in care vei descoperi numeroase surprize.

Cataloage magazine Sabon in Galati

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Sabon.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage magazine »

Lista completa de cataloage Sabon »

Adrese magazine Sabon in Galati

Adrese si informatii de contact magazine Sabon, programul de functionare si orarul de lucru Sabon pentru magazinele din Judetul Galati.

Sabon Galati

Str. Domneasca, nr 24, Galati, Winmarkt
Galati, Galati

Lista completa magazine Sabon »

Harta magazine Sabon in Galati

Harta Galati »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de frumusete din Galati »

Noutati Sabon Galati

A doua etapa a lucrarilor de remodelare Sun Plaza aduce in centru peste 25 de magazine noi

A doua etapa a lucrarilor de remodelare Sun Plaza aduce in centru peste 25 de magazine noi

22 Septembrie 2017 • Pe 28 septembrie, peste 25 de magazine noi se vor deschide in complexul comercial Sun Plaza. Asta se intampla ca urmare a finalizarii etapei a doua pentru lucrarile de remodelare facute de...

Noul magazin Sabon: investitie de 100.000 de euro

Noul magazin Sabon: investitie de 100.000 de euro

5 Octombrie 2016 • Sabon , retailer specializat in produse de ingrijire si cosmetice naturale, a deschis in judetul Iasi cel mai mare magazin din tara, dupa o investitie de 100.000 de euro.