Farmacii: suplimente alimentare si cosmetice de calitate Secom

Secom in Prahova

Venind in intampinerea clientilor moderni cu solutii practice de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos, Secom promoveaza frumusetea obtinuta natural. Solutiile naturiste din gama de produse fito-dermatocosmetice de la Secom sunt efective.

Sanatatea este principalul obiectiv al consultantilor de la Secom care sunt mereu pregatiti cu sfaturi pentru a alege produsele care ti se potrivesc. Specializata in comercializarea de cosmetice si medicamente naturale, compania este prima care a introdus ciupercile medicinale pe piata romaneasca.

Secom acopera o gama variata de tratamente pentru afectiuni diverse, portofoliul cuprinzand peste 250 de suplimente naturale, vitamine, minerale, extracte din plante, fructe si legume, dar si creme medicinale. Ingrijirea tenului, pielii, parului si a unghiilor este unul dintre obiectivele asupra carora Secom se concentreazxa.

Secom vrea sa isi consolideze numele in domeniu in baza a cinci criterii: excelenta, competenta, ambitie, parteneriat si incredere.

Cataloage farmacii: suplimente alimentare si cosmetice de calitate Secom in Prahova

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Secom.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage farmacii: suplimente alimentare si cosmetice de calitate »

Lista completa de cataloage Secom »

Adrese farmacii: suplimente alimentare si cosmetice de calitate Secom in Prahova

Adrese si informatii de contact farmacii: suplimente alimentare si cosmetice de calitate Secom, programul de functionare si orarul de lucru Secom pentru magazinele din Judetul Prahova.

Secom Republicii, Ploiesti

Bd. Republicii nr. 181
Ploiesti, Prahova

Lista completa farmacii: suplimente alimentare si cosmetice de calitate Secom »

Harta farmacii: suplimente alimentare si cosmetice de calitate Secom in Prahova

Harta Prahova »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de farmacii din Ploiesti »

Noutati Secom Prahova

Brandul de ceaiuri premium The Republic of Tea  a intrat in portofoliul Secom

Brandul de ceaiuri premium The Republic of Tea a intrat in portofoliul Secom

14 Decembrie 2018 • Secom a introdus in portofoliu marca americana de ceaiuri premium The Republic of Tea, cunoscuta si respectata pentru calitatea superioara, selectia variata de arome, gustul delicios, dar si...

Secom extinde portofoliul de ceaiuri premium

Secom extinde portofoliul de ceaiuri premium

30 August 2018 • Lider de autoritate in solutii de medicina integrativa, Secom isi completeaza portofoliul de suplimente alimentare si cosmetice naturale cu o noua categorie de produse. Retailerul va include in...

Secom a ajuns in Oradea unde a deschis un magazin propriu

Secom a ajuns in Oradea unde a deschis un magazin propriu

6 Iunie 2018 • Compania romaneasca specializata in importul, promovarea si comercializarea de produse naturale pentru sanatate si frumusete, Secom, a lansat un nou magazin in Oradea. Investitia se ridica la 35...