Magazine electronice Media Galaxy

Media Galaxy in Cluj

Media Galaxy este o retea de magazine de mare suprafata care reflecta pasiunea pentru tehnologie si pentru device-urile care fac accesibila informatia si conexiunea cu ceilalti. Prin generozitatea spatiului de expunere, peste 3.000 mp pe magazin, cat si prin selectia gamei de produse si branduri, Media Galaxy reprezinta un standard in retailul electro-IT din Romania.

Media Galaxy ofera consumatorului libertatea de a alege dintr-o selectie de peste 10.000 de produse disponibile intr-o singura locatie si reprezinta una dintre cele mai mari retele de magazine cu vanzare de produse electronice si electrocasnice ce activeaza pe piata romanasca. In retea sunt 19 unitati la nivel national, avand si un magazin online.

Magazinele au oferte la electrocasnice si electronice, dar si la categorii noi de produse – articole de voiaj si trolere, cosmetice si parfumuri, cafea, sucuri si apa sau articole pentru copii si bebelusi. Printre cele mai cunoscute branduri vand televizoare, precum si la o gama larga de produse si gadget-uri IT, laptopuri, sisteme PC, software si retelistica, frigidere, masini de spalat, aragaz sau expresoare, fiare de calcat, aspiratoare sau roboti de bucatarie.

Cataloage magazine electronice Media Galaxy in Cluj

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Media Galaxy.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage magazine electronice »

Lista completa de cataloage Media Galaxy »

Adrese magazine electronice Media Galaxy in Cluj

Adrese si informatii de contact magazine electronice Media Galaxy, programul de functionare si orarul de lucru Media Galaxy pentru magazinele din Judetul Cluj.

Media Galaxy Avram Iancu, Cluj

Str. Avram Iancu, nr. 492 - 500
Cluj, Cluj

Lista completa magazine electronice Media Galaxy »

Harta magazine electronice Media Galaxy in Cluj

Harta Cluj »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de electronice din Cluj »

Noutati Media Galaxy Cluj

ALTEX Romania iese de pe platforma marketplace

ALTEX Romania iese de pe platforma marketplace

20 August 2019 • Retailerul ALTEX a decis sa paraseasca platforma dupa o prezenta de mai bine de un an si jumatate pe Marketplace. Motivul acestei decizii este cresterea semnificativa a comisioanelor practicate...

Media Galaxy aniverseaza 16 ani in Romania cu oferte la produse

Media Galaxy aniverseaza 16 ani in Romania cu oferte la produse

12 Martie 2019 • Retailerul Media Galaxy marcheaza implinirea a 16 ani de existenta in Romania si anunta oferte speciale la o gama variata de produse electronice si electrocasnice. Acestea pot fi achizitionate...

Media Galaxy anunta deschiderea celui mai mare Apple Shop din Romania

Media Galaxy anunta deschiderea celui mai mare Apple Shop din Romania

26 Iulie 2017 • Start-Up.ro anunta ca Media Galaxy va inaugura cel mai mare magazin cu produse Apple din Romania.