Se incarca...
Catalogul Secom se incarca imediat...

Secom

Catalog Secom 11 - 25 noiembrie 2015 'Alege orice produs si ai 15% reducere la produse pentru imunitate si frumusete': Produse pentru imunitate la oferte!

Catalog farmacii Secom valid in perioada 11 Noiembrie - 25 Noiembrie 2015.

Catalog Secom 11 - 25 noiembrie 2015 'Alege orice produs si ai 15% reducere la produse pentru imunitate si frumusete': Cosmeticele sunt la preturi atractive!

Catalog Secom 11 - 25 noiembrie 2015 'Alege orice produs si ai 15% reducere la produse pentru imunitate si frumusete': Promotii la creme pentru ten!

Catalogul si oferta este disponibila in Secom Farmacii din Bucuresti, Brasov, Iasi, Prahova.

Pentru oferte suplimentare la farmacii consulta oferta disponibila in cataloagele Secom si categoria farmacii.

Catalogul a fost publicat pe 11 Noiembrie 2015 cu ofertele complete la frumusete disponibile in farmacii Secom.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile farmacii Secom pentru urmatoarele categorii de produse:Cosmetice, Siropuri imunitate, Vitamine si minerale, Creme nutritive.

Despre Secom

Venind in intampinerea clientilor moderni cu solutii practice de medicina integrativa pentru un stil de viata sanatos, Secom promoveaza frumusetea obtinuta natural. Solutiile naturiste din gama de produse fito-dermatocosmetice de la Secom sunt efective. Sanatatea este principalul obiectiv al consultantilor de la Secom care sunt mereu pregatiti cu sfaturi pentru a alege produsele care ti se potrivesc. Specializata in comercializarea de cosmetice si medicamente naturale, compania este...

Oferta din catalogul Secom include

15% reducere la produsele pentru imunitate si frumusete!15% reducere la produsele pentru imunitate si frumusete!
Lista produselor participante la promotie este disponibila pe www.secom.ro. Reducerea de 15% se aplica doar produsului cu pretul mai mic, daca este inclus in oferta si este achizitionat in acelasi...

Disponibil in Farmacii: suplimente alimentare si cosmetice de calitate Secom

Bucuresti: Secom Stirbei Voda, Bucuresti »

Str. Stirbei Voda, nr. 150
Sector 1, Bucuresti

Brasov: Secom Muresenilor, Brasov »

Str. Muresenilor, nr. 7
Brasov, Brasov

Iasi: Secom Piata Unirii, Iasi »

Str. Piata Unirii, nr. 2
Iasi, Iasi

Prahova: Secom Republicii, Ploiesti »

Bd. Republicii nr. 181
Ploiesti, Prahova