Se incarca...
Catalogul OBI se incarca imediat...

OBI

Catalogul OBI 1 - 28 februarie 2014 ti-a pregatit promotii speciale!

Catalog bricolaj OBI valid in perioada 1 Februarie - 28 Februarie 2014.

Catalog OBI 1 - 28 februarie 2014: oferte generoase pentru reorganizarea casei si a gradinii!

Descopera cele mai mici preturi in catalogul OBI 1 - 28 februarie 2014!

Pentru oferte suplimentare la bricolaj consulta oferta disponibila in cataloagele OBI si categoria bricolaj.

Catalogul a fost publicat pe 4 Februarie 2014.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile bricolaj OBI pentru urmatoarele categorii de produse:Parchet, OBI, Parchet laminat, Catalog OBI, Lavoar, Baterii chiuveta, Scule si unelte, Promotii scule, Promotii OBI, Reduceri la produse pentru locuinta, Obi promotii.

Despre OBI

OBI este solutia ideala daca vrei sa schimbi ceva in casa sau gradina ta! OBI este o divizie a grupului Tengelmann si a intrat pe piata din Romania in anul 2008. OBI ofera o gama larga de produse clientilor sai: materiale de constructii, unelte electrice, vopsele, lampi, unelete pentru gradinarit si mobilier, ghivece si plante de interior. Descopera ofertele si promotiile din cataloagele OBI!

Oferta din catalogul OBI include

Produse din catalogul OBI include


Catalogul cu oferte bricolaj OBI prezinta preturi si promotii valabile in perioada 1 Februarie - 28 Februarie 2014 pentru urmatoare categorii de produse OBI, Baie, Gradina, Apa, Scule electrice, Corp iluminat, Accesorii dus, Plafoniera, Priza, Capac toaleta, Capac wc, Parchet laminat, Articole casa si gradina, Gradinarit, Intrerupator, Obi promotii, Para dus, Corpuri iluminat, Lavoar, Baterie cada, Parchet, Set biti, Foarfeca gradina, Foarfeca, Baterie, Obi electrice, Electrice, Electrice obi, Set chei, Baterie dus.