Se incarca...
Catalogul Noriel se incarca imediat...

Noriel

Catalog Noriel 25 ianuarie - 31 martie 2015 'Totul pentru bebelusul tau la cele mai bune preturi': o gama variata de produse pentru micutul tau!

Catalog marketuri Noriel valid in perioada 20 Februarie - 31 Martie 2015.

Ai mobilier si accesorii pentru copiii mici in catalogul Noriel 25 ianuarie - 31 martie 2015 'Totul pentru bebelusul tau la cele mai bune preturi'!

Catalog Noriel 25 ianuarie - 31 martie 2015 'Totul pentru bebelusul tau la cele mai bune preturi': accesorii hranire, tarcuri, balansoare, scaune auto, scutece, haine si hrana!

Catalogul si oferta este disponibila in Noriel Marketuri, Jucarii din Bucuresti.

Pentru oferte suplimentare la marketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Noriel si categoria marketuri.

Catalogul a fost publicat pe 20 Februarie 2015 cu ofertele complete la jucarii disponibile in marketuri Noriel.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile marketuri Noriel pentru urmatoarele categorii de produse:Mobilier copii, Jucarii, Pampers, Nestle, Scutece, Haine bebelusi, Jucarii bebelus, Carucioare bebelusi, Scaune auto bebelusi, Dispozitive medicale, Carucioare sport copii, Accesorii hranire, Hrana bebelusi.

Despre Noriel

Cel mai mare retailer de jucarii din Romania, Noriel, a fost fondat in 1993. Grupul Noriel include Noriel Impex, care este distribuitorul de jucarii si Toys and Games, fabrica de jucarii care este in judetul Prahova. Noriel Maxim se numeste revista adresata copiilor, in care acestia pot gasit materiale educationale pentru varsta fiecaruia. Intertoy Zone este divizia de retail. Noriel si-a crescut cifra de afaceri de la an la an, in 2008 ajungand la 10.2 milioane de euro, si 52 de angajati....

Oferta din catalogul Noriel include

Produse din catalogul Noriel include

Libero Mega Pack 88PLibero Mega Pack 88P
5-8 kilograme.
Pampers scutece 3 Active BabyPampers scutece 3 Active Baby
4-9 kilograme/ 96 bucati.
Pampers 2 New BabyPampers 2 New Baby
3-6 killograme/108 bucati.

Disponibil in Marketuri Noriel

Bucuresti: Noriel soseaua Bucuresti-Ploiesti, Bucuresti »

Sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44
Bucuresti