Se incarca...
Catalogul Mega Image se incarca imediat...

Mega Image

Catalog Mega Image Supermarketuri 4 - 16 decembrie 2014 'Promotii inspirate in fiecare zi': promotii generoase la produsele alimentare si nealimentare!

Catalog supermarketuri Mega Image valid in perioada 4 Decembrie - 16 Decembrie 2014.

In catalogul Mega Image Supermarketuri 4 - 16 decembrie 2014 'Promotii inspirate in fiecare zi' ai peste 20% reducere la orice produs, indiferent de categorie!

Catalogul Mega Image Supermarketuri 4 - 16 decembrie 2014 'Promotii inspirate in fiecare zi' are reduceri irezistibile la produsele de curatenie, la detergenti si cosmetice si te ajuta sa faci economii!

Catalogul si oferta este disponibila in Mega Image Supermarketuri din Bucuresti, Arges, Brasov, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Mega Image si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 4 Decembrie 2014 cu ofertele complete la alimentare, cosmetice, bauturi si detergenti disponibile in supermarketuri Mega Image.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri Mega Image pentru urmatoarele categorii de produse:Cosmetice, Produse alimentare, Branzeturi, Iaurturi, Specialitati, Dulciuri, Conserve, Produse curatenie, Cris-tim, Nivea, Pampers, Edenia, Sucuri, Hochland, Mezeluri, Delaco, Agricola, Detergenti, Alune, Pepsi, Maggi, Vanish, Knorr, Bonduelle, Legume congelate, Nestea, Cornuri, Beri.

Despre Mega Image

Mega Image a aparut pe piata din Romania in anul 1995 fiind una dintre primele retele de supermarketuri din tara. Mega Image face parte din Delhaize Group, retailer de origine belgiana infiintat in 1867 si detine magazine pe trei continente. Compania detine in Romania doua tipuri de magazine: Mega Image si Shop & Go. La sfarsitul anului, Mega Image era considerat unul dintre cele mai mari lanturi de supermarketuri din Romania. Mega Image pune la dispozitia clientilor sai...

Oferta din catalogul Mega Image include

Produse din catalogul Mega Image include

Meniu OrangeMeniu Orange
10% reducere la achizitionarea ambelor produse: Iaurt de baut Napolact + Covridog Petru. Produsele nu sunt impachetate impreuna. Produsele se iau de la raft de catre client.
Meniu GreenMeniu Green
10% reducere la achizitionarea ambelor produse: Fasole batuta 365 + Salata asortata ardei copt 365. Produsele nu sunt impachetate impreuna. Produsele se iau de la raft de catre client.
Meniu VioletMeniu Violet
10% reducere la achizitionarea ambelor produse: Lapte cu cacao si gust de ciocolata Zuzu + Poale in brau 365. Produsele nu sunt impachetate impreuna. Produsele se iau de la raft de catre client.
Meniu BlueMeniu Blue
10% reducere la achizitionarea ambelor produse: Branza cu mucegai Paladin + Struguri fara samburi. Produsele nu sunt impachetate impreuna. Produsele se iau de la raft de catre client.
Meniu supaMeniu supa
10% reducere la achizitionarea ambelor produse: Pui cu taitei Knorr Cup a Soup + Cana ceramica mare Santorini. Produsele nu sunt impachetate impreuna. Produsele se iau de la raft de catre client.
Meniu MicBurgerMeniu MicBurger
10% reducere la achizitionarea ambelor produse: MicBurger + Bere Ursus. Produsele nu sunt impachetate impreuna. Produsele se iau de la raft de catre client.
Meniu Pui la TigaieMeniu Pui la Tigaie
10% reducere la achizitionarea ambelor produse: Pulpe de pui cu os si piele 365 + Punga Pui tigaie Knorr. Produsele nu sunt impachetate impreuna. Produsele se iau de la raft de catre client.
Meniu Muschi porcMeniu Muschi porc
10% reducere la achizitionarea ambelor produse: Muschi file porc Gusturi Romanesti + Sos de usturoi/ sos de piper verde/ salsa mexican Hellman's. Produsele nu sunt impachetate impreuna....

Disponibil in Supermarketuri Mega Image

Bucuresti: Mega Image 13 Septembrie Bucuresti »

Calea 13 Septembrie, nr. 75-79
Sector 5, Bucuresti

Arges: Mega Image I.C. Bratianu, Pitesti »

Bd. I.C. Bratianu, bl. N7
Pitesti, Arges

Brasov: Mega Image Branului Zarnesti »

Str. Branului, nr. 36bis
Zarnesti, Brasov

Constanta: Mega Image Alexandru Lapusneanu Constanta »

Str. Alexandru Lapusneanu, bl. LV16
Constanta, Constanta

Dambovita: Mega Image Cioculescu Gaesti »

Str. Acad. S. Cioculescu, nr. 25
Gaesti, Dambovita

Giurgiu: Mega Image Poarta Luncii, Bolintin-Vale »

Str. Poarta Luncii
Bolintin-Vale, Giurgiu

Ilfov: Mega Image Bucuresti-Urziceni, Afumati »

Sos. Bucuresti-Urziceni, nr. 153
Afumati, Ilfov

Prahova: Mega Image Republicii, Breaza »

Str. Republicii, nr. 67
Breaza, Prahova


Catalogul cu oferte supermarketuri Mega Image prezinta preturi si promotii valabile in perioada 4 Decembrie - 16 Decembrie 2014 din judetele Bucuresti, Arges, Brasov, Constanta, Dambovita, Giurgiu, Ilfov, Prahova pentru urmatoare categorii de produse Branzeturi, Bauturi alcoolice, Mezeluri, Lactate, Produse lactate, Dulciuri, Napolact, Produse alimentare, Produse vegetale, Salamuri, Gustari, Produse pentru curatarea hainelor, 365, Produse pentru ingrijirea parului, Produse igiena orala, Alimente de baza, Produse pentru ingrijirea casei, Legume congelate, Amestecuri legume, Produse patiserie, Zuzu, Produse pentru ingrijirea corporala, Condimente, Paini feliate, Knorr, Detergenti automati, Pateuri vegetale, Cascavaluri, Hochland, Inedit.