Se incarca...
Catalogul Lidl se incarca imediat...

Lidl

Catalog Lidl 9 - 15 februarie 2015 'Saptamana asiatica': delicii picante la preturi reduse!

Catalog discounteri Lidl valid in perioada 5 Februarie - 15 Februarie 2015.

In catalogul Lidl 9 - 15 februarie 2015 'Saptamana asiatica' ai 20% reducere la articolele Pikok selectate si de la 25% la articolele selectionate BIO!

Catalogul Lidl 9 - 15 februarie 2015 'Saptamana asiatica': carti cu retete si sugestii de prezentare pentru preparate gustoase si condimentate!

Pentru oferte suplimentare la discounteri consulta oferta disponibila in cataloagele Lidl si categoria discounteri.

Catalogul a fost publicat pe 5 Februarie 2015 cu ofertele complete la alimentare disponibile in discounteri Lidl.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile discounteri Lidl pentru urmatoarele categorii de produse:Iaurturi, Conserve, Plante, Condimente, Creveti, Tacamuri, Arahide, Taitei, Iaurturi cu fructe, Masini de cusut, Sosuri, Plante la ghiveci, Produse asiatice, Pachetele primavara.

Despre Lidl

Lidl Romania are ca scop vanzarea la preturi accesibile a produselor de calitate. Lidl ofera produse alimentare, de curatenie, menaj si ingrijire corporala, precum si o gama mai restransa de articole de imbracaminte si incaltaminte. Lidl este prezent in Romania inca din anul 2005 prin divizia Kaufland. Lidl ofera produse de cea mai buna calitate clientilor sai, axandu-se pe grija si respectul fata de acesta.