Se incarca...
Catalogul Lidl se incarca imediat...

Lidl

Catalog Lidl 18 - 24 mai 2015 'Pescuieste o reteta delicioasa': produse originare din Grecia, la promotii!

Catalog discounteri Lidl valid in perioada 14 Mai - 24 Mai 2015.

Catalogul Lidl 18 - 24 mai 2015 'Pescuieste o reteta delicioasa' iti aduce produse alimentare grecesti, la preturi promotionale!

Catalog Lidl 18 - 24 mai 2015 'Pescuieste o reteta delicioasa': placinte congelate, fructe de mare, aperitive, salate, conserve, branzeturi, iaurturi, sosuri, uleiuri, si masline la reduceri!

Pentru oferte suplimentare la discounteri consulta oferta disponibila in cataloagele Lidl si categoria discounteri.

Catalogul a fost publicat pe 14 Mai 2015 cu ofertele complete la alimentare, imbracaminte si menaj disponibile in discounteri Lidl.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile discounteri Lidl pentru urmatoarele categorii de produse:Imbracaminte, Vinuri, Branzeturi, Iaurturi, Flori, Conserve, Pizza, Perne, Masline, Fructe de mare, Pesti, Produse congelate, Scule, Deserturi, Salate, Carnuri, Uleiuri, Lenjerii de pat, Sosuri, Aperitive, Aparate bucatarie, Seturi de pictat, Crochete congelate, Placinte congelate, Ansoa, Produse grecesti, Produse croitorie.

Despre Lidl

Lidl Romania are ca scop vanzarea la preturi accesibile a produselor de calitate. Lidl ofera produse alimentare, de curatenie, menaj si ingrijire corporala, precum si o gama mai restransa de articole de imbracaminte si incaltaminte. Lidl este prezent in Romania inca din anul 2005 prin divizia Kaufland. Lidl ofera produse de cea mai buna calitate clientilor sai, axandu-se pe grija si respectul fata de acesta.