Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika mobilier gradina 1 iunie - 30 septembrie 2017 'Trenduri gradina 2017': Reduceri la tot mobilierul pentru gradina!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 9 Iunie - 22 Iunie 2017.

Catalog Kika mobilier gradina 1 iunie - 30 septembrie 2017 'Trenduri gradina 2017': Decoratiuni de gradina la preturi mici!

Catalog Kika mobilier gradina 1 iunie - 30 septembrie 2017 'Trenduri gradina 2017': Oferte la plantele pentru gradina!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 9 Iunie 2017 cu ofertele complete la mobilier si gradina disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Scaune, Decoratiuni, Fotolii, Mese, Felinare, Mobilier terasa, Banci, Corpuri iluminat exterior, Mobila gradina, Pitici de gradina.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.