Se incarca...
Catalogul Kika se incarca imediat...

Kika

Catalog Kika 30 septembrie - 20 octombrie 2016 'Eleganta si confort cu gama de canapele din piele': oferte la mobila!

Catalog mobilier Kika valid in perioada 3 Octombrie - 7 Octombrie 2016.

Consulta online catalogul Kika 30 septembrie - 20 octombrie 2016 'Eleganta si confort cu gama de canapele din piele' si profita de reducerea de 15% la coltarele din piele!

Catalog Kika 30 septembrie - 20 octombrie 2016 'Eleganta si confort cu gama de canapele din piele': fotolii la promotii!

Catalogul si oferta este disponibila in Kika Mobilier din Ilfov.

Pentru oferte suplimentare la mobilier consulta oferta disponibila in cataloagele Kika si categoria mobilier.

Catalogul a fost publicat pe 3 Octombrie 2016 cu ofertele complete la mobila disponibile in mobilier Kika.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile mobilier Kika pentru urmatoarele categorii de produse:Mobila, Canapele, Fotolii, Coltare, Piese mobilier, Canapele sufragerie, Fotolii din piele, Coltare din piele, Canapele din piele, Coltare sufragerii, Mobila din piele.

Despre Kika

Kika se numara printre cei mai mari comercianti de mobilier si decoratiuni din Europa. Grupul Kika este 100% o afacere de familie. Clientii beneficiaza de o oferta bogata de produse, incepând de la accesorii practice pana la solutii complete de amenajare premium. Sub motto-ul „Totul sub acelasi acoperis", Kika ofera si servicii de tipul livrare, montare, masurare, proiectare, preluare de mobilier vechi si multe altele.


Catalogul cu oferte mobilier Kika prezinta preturi si promotii valabile in perioada 3 Octombrie - 7 Octombrie 2016 din judetele Ilfov pentru urmatoare categorii de produse Mobilier sufragerie, Canapele din piele, Coltare extensibile, Canapele extensibile, Fotolii, Coltare din piele, Canapele piele naturala, Coltare, Bari, Lucy, Gemini, Canapele, Twist, Fotolii din piele, Canapele 2 locuri, Carmen, Flavia, Enterprise, Delmondo, Bern, Ancona, Heathy, Geri, Santa barbara, Maranello, Taylor, Cordial, Star, Romeo.