Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 27 iulie - 2 august 2017 'Marea deschidere din Targoviste': reduceri la mobila!

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 18 Iulie - 2 August 2017.

Catalogul JYSK casa si gradina 27 iulie - 2 august 2017 'Marea deschidere din Targoviste' da de veste - 150 de perne gratis oferite cadou primilor 150 de clienți care achiziționează produse de la JYSK de minim 50 lei!

In catalogul JYSK casa si gradina 27 iulie - 2 august 2017 'Marea deschidere din Targoviste' ai reduceri intre 25-40% la toate canapelele, intre 25-65% la toate plapumile cu umplutura naturala si intre 30-65% la toate lenjeriile de pat, intre 30-70% la toate perdelele!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Dambovita.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 18 Iulie 2017 cu ofertele complete la decoratiuni si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile casa si gradina JYSK pentru urmatoarele categorii de produse:Saltele, Mobila, Pilote, Perne, Scaune, Canapele, Decoratiuni, Jysk, Cadouri, Prosoape, Perdele, Draperii, Accesorii baie, Mese, Gratis, Dulapuri, Balansoare, Tabureti, Coltare, Sifoniere, Masute cafea, Masute tv, Birouri, Oglinzi, Plapumi, Pantofari, Rame foto, Perne speciale, Cosuri decorative, Perne decorative, Comode tv, Jysk romania.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

150 perdne gratis!150 perdne gratis!
Oferim cate o perna gratis primilor 150 de clienti care achizitioneaza produse de la JYSK de minim 50 lei. Umplutura: 100% pene de rata

Produse din catalogul JYSK include

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Dambovita: JYSK Locotenent Stancu Ion, Targoviste »

Str. Locotenent Stancu Ion, nr. 2E
Targoviste, Dambovita