Se incarca...
Catalogul JYSK se incarca imediat...

JYSK

Catalog JYSK casa si gradina 24-30 noiembrie 2016 'Marea redeschidere din Suceava': oferte la mobilier si decoratiuni pentru casa

Catalog casa si gradina JYSK valid in perioada 16 Noiembrie - 30 Noiembrie 2016.

In catalogul JYSK casa si gradina 24-30 noiembrie 2016 'Marea redeschidere din Suceava' cumperi mesele si scaunele de dining, lenjeriile de pat mai ieftine cu 30-60% si servetele de masa, perdelele si draperiile cu 30-70%!

Catalog JYSK casa si gradina 24-30 noiembrie 2016 'Marea redeschidere din Suceava': paturi, articole baie, covoare, articole de Craciun, cosuri depozitare sau decorative, prosoape si scaune de birou la reduceri!

Catalogul si oferta este disponibila in JYSK Casa si Gradina din Suceava.

Pentru oferte suplimentare la casa si gradina consulta oferta disponibila in cataloagele JYSK si categoria casa si gradina.

Catalogul a fost publicat pe 16 Noiembrie 2016 cu ofertele complete la decoratiuni, articole casa si mobila disponibile in casa si gradina JYSK.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile casa si gradina JYSK pentru urmatoarele categorii de produse:Articole casa si gradina, Covoare, Pilote, Perne, Canapele, Prosoape, Textile, Perdele, Draperii, Articole baie, Mese, Papuci de casa, Umerase, Dulapuri, Mochete, Lenjerii de pat, Etajere, Jaluzele, Biblioteci, Sifoniere, Masute cafea, Comode televizor, Birouri, Oglinzi, Noptiere, Scaune birou, Halate, Seturi mese si scaune, Covorase, Cearsafuri, Kronborg, Wellpur, Prosoape de fata, Plapumi, Mese laptop, Prosoape de maini, Comode cu sertare, Cuverturi, Gold, Saltele superioare, Pantofare, Seturi dining, Rame pat, Dozatoare sapun, Saltele de pat, Saltele spuma, Scaune balansoar, Instalatii de brad, Saltele arcuri, Accesorii spa.

Despre JYSK

JYSK : Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret. Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Oferta din catalogul JYSK include

150 perne gratis150 perne gratis
Se ofera cate o perna cadou primilor 150 de clienti care achizitioneaza produse de la JYSK de minim 50 de lei. Umplutura 100% pene de rata.

Produse din catalogul JYSK include

Disponibil in Casa si gradina JYSK

Suceava: JYSK Humorului, Suceava »

Comuna Scheia, str. Humorului, nr. 86
Suceava, Suceava


Catalogul cu oferte casa si gradina JYSK prezinta preturi si promotii valabile in perioada 16 Noiembrie - 30 Noiembrie 2016 din judetele Suceava pentru urmatoare categorii de produse Black Friday 2016, Articole dormitor, Decoratiuni, Perne, Piese mobilier, Mobila, Mobilier, Comode, Dulapuri, Plapumi, Wellpur, Saltele, Scaune, Seturi dining, Seturi mese si scaune, Sifoniere, Articole baie, Paturi, Sertare, Saltele din spuma, Saltele de pat, Mobilier dormitor, Mobilier birou, Articole casa, Mese, Produse casa, Jaluzele, Dreamzone, Saltele cu arcuri, Textile.