Se incarca...
Catalogul dm se incarca imediat...

dm

Pliant dm supermarketuri 10 - 12 decembrie 2014 '3 motive de sarbatoare: 3 zile de reduceri': promotii pentru produse cosmetice!

Catalog supermarketuri dm valid in perioada 10 Decembrie - 12 Decembrie 2014.

Nu rata reducerile din pliantul dm supermarketuri 10 - 12 decembrie 2014 '3 motive de sarbatoare: 3 zile de reduceri'!

Urmareste care sunt ofertele din pliantul dm supermarketuri 10 - 12 decembrie 2014 '3 motive de sarbatoare: 3 zile de reduceri' la cosmetice si produsele pentru intretinere!

Catalogul si oferta este disponibila in dm Supermarketuri din Bucuresti.

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele dm si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 10 Decembrie 2014 cu ofertele complete la cosmetice, nealimentare si detergenti disponibile in supermarketuri dm.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri dm pentru urmatoarele categorii de produse:Cosmetice, Persil, Parodontax, Palette, Bomboane, Rimel, Paste de dinti, Creme de fata, Libresse, Ape eco.

Despre dm

dm (drogerie markt) este o retea de supermarketuri de origine germana cu produse dedicate frumusetii, copiilor, ingrijirii casei, wellness. dm are numeroase marci proprii pentru fiecare categorie de produse. Lantul de magazine dm a luat nastere in Germania in anul 1973, in Romania ajungand in anul 2007 printr-un magazin deschis la Timisoara, unde se afla si sediul social al firmei. dm ofera o gama larga de produse de calitate si la preturi convenabile pentru orice cumparator in magazinele sale.


Catalogul cu oferte supermarketuri dm prezinta preturi si promotii valabile in perioada 10 Decembrie - 12 Decembrie 2014 din judetele Bucuresti pentru urmatoare categorii de produse Cosmetice, Sampoane, Balea, Syoss, Produse igiena orala, Vopsele de par, Geluri de dus, Solutii curatenie, Paste de dinti, Fixative, Masini de spalat, Detergenti, Fairy, Detergenti vase, Detergenti lichizi, Perwoll, Prosoape bucatarie, Coccolino, Balsamuri rufe, Persil expert, Produse curatat, Palette, Vopsele par, Salon colors, Taft, Parodontax, Produse curatenie, Senza, Domestos, Spume de par.