Se incarca...
Catalogul dm se incarca imediat...

dm

Catalog dm magazin 25 februarie - 15 martie 2016 'Aici ma regasesc, aici cumpar': Promotii la sampoane!

Catalog supermarketuri dm valid in perioada 25 Februarie - 15 Martie 2016.

Catalog dm magazin 25 februarie - 15 martie 2016 'Aici ma regasesc, aici cumpar': Preturi mici la produsele bio si plafar!

Catalog dm magazin 25 februarie - 15 martie 2016 'Aici ma regasesc, aici cumpar': Produsele pentru igiena orala sunt la reducere!

Pentru oferte suplimentare la supermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele dm si categoria supermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 25 Februarie 2016 cu ofertele complete la cosmetice, nealimentare si detergenti disponibile in supermarketuri dm.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile supermarketuri dm pentru urmatoarele categorii de produse:Cosmetice, Parfumuri, Geluri de dus, Nivea, Avon, Sensodyne, Vopsele de par, Balsamuri de par.

Despre dm

dm (drogerie markt) este o retea de supermarketuri de origine germana cu produse dedicate frumusetii, copiilor, ingrijirii casei, wellness. dm are numeroase marci proprii pentru fiecare categorie de produse. Lantul de magazine dm a luat nastere in Germania in anul 1973, in Romania ajungand in anul 2007 printr-un magazin deschis la Timisoara, unde se afla si sediul social al firmei. dm ofera o gama larga de produse de calitate si la preturi convenabile pentru orice cumparator in magazinele sale.

Oferta din catalogul dm include

Produse din catalogul dm include