Se incarca...
Catalogul Carrefour se incarca imediat...

Carrefour

Pliant Carrefour Market Clasic 28 august - 3 septembrie 'Preturi imbatabile zilnic': fructe si legume proaspete la preturi promotionale!

Catalog hypermarketuri Carrefour valid in perioada 28 August - 31 August 2014.

Produse de bacanie la oferte avantajoase in pliantul Carrefour Market Clasic 28 august - 3 septembrie 'Preturi imbatabile zilnic'!

In pliantul Carrefour Market Clasic 28 august - 3 septembrie 'Preturi imbatabile zilnic' ai smartphone-ul UTOK 315 D la un pret cu 30% mai mic!

Pentru oferte suplimentare la hypermarketuri consulta oferta disponibila in cataloagele Carrefour si categoria hypermarketuri.

Catalogul a fost publicat pe 28 August 2014 cu ofertele complete la alimentare, bauturi si detergenti disponibile in hypermarketuri Carrefour.Catalogul prezinta ofertele, reducerile si promotiile hypermarketuri Carrefour pentru urmatoarele categorii de produse:Legume, Fructe, Lactate, Branzeturi, Produse de patiserie, Cris-tim, Mezeluri, Ariel, Milli, Beck's, Ciucas, Utok, Produse carmangerie.

Despre Carrefour

Carrefour are o mare varietate de produse si servicii de un inalt standard de calitate, fiind unul dintre cei mai mari retaileri din lume. La Carrefour gasesti produse alimentare, electronice si electrocasnice, confectii si incaltaminte! De asemenea, Carrefour dispune si de brandurile proprii, ce satisfac nevoile si cerintele fiecarui client la cel mai bun raport calitate-pret. Carrefour - marca proprie pentru produse de larg consum si bazar Carrefour Home - marca...

Oferta din catalogul Carrefour include

Pere ConferencePere Conference
Tara de origine: Olanda

Produse din catalogul Carrefour include

Bere Beck'sBere Beck's
6x 0.5 litri.
Prosoape de bucatarie CarrefourProsoape de bucatarie Carrefour
4 role cu 2 straturi.
Detergent automat ArielDetergent automat Ariel
Sac de 9 kilograme ( 90 spalari ).
Set x 4 slipi copii TexSet x 4 slipi copii Tex
Material: 100% bumbac. Slipi pentru copiii cu varsta intre 2 - 14 ani. Diverse culori.
Borcan sticla cu capacBorcan sticla cu capac
Capacitate: 720 mililitri
BidonBidon
Material: plastic Capacitate: 5 litri
Colanti feteColanti fete
Varsta: 4 - 11 ani
Smartphone Utok 315 DSmartphone Utok 315 D
Camera de 5 Megapixeli, memorie interna de 4 GB si RAM de 512 MP. Smartphone Dual Sim, sistem de operare Android 4.2. Stoc limitat. Garantie 5 ani.
Tableta Utok 700DTableta Utok 700D
Memorie interna 8 GB, RAM 512 MP. Procesor: Dual Core 1.2 GHZ, sistem de operare Android 4.2.2 JellyBean. Porturi: MiniHDMI, iesire audio, micro USB 2.0 Camera Web 2MP Stoc limitat....