Selgros in Iasi

Selgros Cash & Carry SRL a fost fondata in 2001 si detine 19 magazine in Romania. Fiecare magazin pune la dispozitia clientilor sai peste 41 000 de articole, dintre care 24 000 se incadreaza in categoria produselor alimentare si peste 17 000 de produse sunt nealimentare - detergenti, cosmetica, electrocasnice, menaj si mobilier, bricolaj etc. Selgros Cash & Carry ofera discounturi clientilor care achizitioneaza un volum de marfa semnificativ din magazin, acestia avand posibilitatea de a face parte din Clubul Gastro sau Retail al companiei.

Cataloage cash & carry Selgros in Iasi

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Selgros.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage cash & carry »

Lista completa de cataloage Selgros »

Adrese cash & carry Selgros in Iasi

Adrese si informatii de contact cash & carry Selgros, programul de functionare si orarul de lucru Selgros pentru magazinele din Judetul Iasi.

Selgros Nicolina Iasi

Soseaua Nicolina nr. 57A
Iasi, Iasi

Lista completa cash & carry Selgros »

Harta cash & carry Selgros in Iasi

Harta Iasi »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de cash & carry din Iasi »

Noutati Selgros Iasi

Orar magazine Selgros de sarbatori 2018-2019

Orar magazine Selgros de sarbatori 2018-2019

20 Decembrie 2018 • Selgros si-a anuntat programul de functionare pentru perioada sarbatorilor de iarna 2018 si in primele zile din 2019.

Magazinul de mobila Lems mai deschide doua unitati

Magazinul de mobila Lems mai deschide doua unitati

21 Noiembrie 2018 • Unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, Lemet, anunta deschiderea a doua noi magazine la Bistrita si Iasi, cu o investitie cumulata de aproximativ 3,7 milioane lei,...

Auchan prezent de 12 ani in Romania

Auchan prezent de 12 ani in Romania

4 Octombrie 2018 • Auchan marcheaza 12 ani de prezenta in Romania, ocazie cu care lanseaza o campanie comerciala ampla in toate hipermarketurile sale.