Selgros in Arad

Selgros Cash & Carry SRL a fost fondata in 2001 si detine 19 magazine in Romania. Fiecare magazin pune la dispozitia clientilor sai peste 41 000 de articole, dintre care 24 000 se incadreaza in categoria produselor alimentare si peste 17 000 de produse sunt nealimentare - detergenti, cosmetica, electrocasnice, menaj si mobilier, bricolaj etc. Selgros Cash & Carry ofera discounturi clientilor care achizitioneaza un volum de marfa semnificativ din magazin, acestia avand posibilitatea de a face parte din Clubul Gastro sau Retail al companiei.

Cataloage cash & carry Selgros in Arad

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Selgros.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Arad.

Lista completa de cataloage Selgros »

Adrese cash & carry Selgros in Arad

Adrese si informatii de contact cash & carry Selgros, programul de functionare si orarul de lucru Selgros pentru magazinele din Judetul Arad.

Selgros Rodnei Arad

Calea Radnei nr. 294
Arad, Arad

Lista completa cash & carry Selgros »

Harta cash & carry Selgros in Arad

Harta Arad »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de cash & carry din Arad »

Noutati Selgros Arad

Auchan prezent de 12 ani in Romania

Auchan prezent de 12 ani in Romania

4 Octombrie 2018 • Auchan marcheaza 12 ani de prezenta in Romania, ocazie cu care lanseaza o campanie comerciala ampla in toate hipermarketurile sale.

Hipermarketurile cu cei mai profitabili angajati

Hipermarketurile cu cei mai profitabili angajati

6 August 2018 • Din perspectiva profitabilitati medii pe angajat, pe primele trei locuri sunt retele de retail germane. In comparaite cu anul anterior, in 2017 nu s-au mai inregistrat pierderi pentru nicio...

Selgros anunta o noue editie a concursului de gatit

Selgros anunta o noue editie a concursului de gatit

13 Martie 2018 • Retailerul Selgros Cash&Carry anunta inceperea unei noi editii de tip concurs pentru gatit. In periada 12 martie - 10 aprilie se fac inscrierile pentru etapele preliminare.