Casa si Gradina Praktiker

Praktiker in Prahova

Praktiker Romania are cea mai extinsa retea de magazine specializate din Romania, in ceea ce priveste constructia de la A la Z a unei locuinte.

Daca doresti sa-ti amenajezi sau reamenajezi locuinta, magazinul Praktiker are solutii complete pentru tine. Praktiker ofera decoratiuni pentru interior si exterior, electrocasnice si electronice, mobilier de interior si exterior, articole pentru amenajarea si intretinerea casei.

Tot ceea ce ai nevoie pentru izolari termice, zugravit, sisteme de incalzire a locuintei si multe altele gasesti in magazinele Praktiker. Iar daca esti iubitor al plantelor, articolele de gradinarit ocupa un loc special in gama de produse Praktiker.

Cataloage casa si gradina Praktiker in Prahova

Lista completa de cataloage Praktiker »

Adrese casa si gradina Praktiker in Prahova

Adrese si informatii de contact casa si gradina Praktiker, programul de functionare si orarul de lucru Praktiker pentru magazinele din Judetul Prahova.

Praktiker Paulestii Noi, Ploiesti

Sat Paulestii Noi, nr. 183 A
Ploiesti, Prahova

Lista completa casa si gradina Praktiker »

Harta casa si gradina Praktiker in Prahova

Harta Prahova »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de casa si gradina din Ploiesti »

Noutati Praktiker Prahova

Praktiker: comanzi online si ridici din magazine

Praktiker: comanzi online si ridici din magazine

23 Noiembrie 2017 • Praktiker Romania lanseaza un nou serviciu care iti permite sa comanzi online si sa ridici produsele din magazin.

Se inchide: centrul comercial Vitantis ar putea trece printr-un proces de restructurare

Se inchide: centrul comercial Vitantis ar putea trece printr-un proces de restructurare

8 Ianuarie 2018 • Prima retragere anuntata din zona Vitantis este cea facuta de Carrefour Romania, care din 15 ianuarie isi inchide hipermarketul situat n centrul comercial.

Centrul Militari Shopping Center vandut de Atrium

Centrul Militari Shopping Center vandut de Atrium

2 Mai 2018 • Vanzarea centrului comercial de pe Iuliu Maniu, din cartierul Militari, a fost anuntata de Atrium European Real Estate. Acesta a fost cumparat de MAS Real Estate, tranzactia ajungand la 95 de...