Casa si Gradina JYSK

JYSK in Constanta

JYSK: Retailerul danez de mobila si decoratiuni interioare comercializeaza un spectru larg de marfuri casnice la o calitate ridicata si la cel mai redus pret.

Sub deviza "Totul pentru acasa", magazinele JYSK ofera tot ce este necesar in casa pentru viata de zi cu zi, de la mobila sau aparate de iluminat si pana la lenjerii de pat, perne, fete de masa sau servetele. JYSK inseamna incredere!

Cataloage casa si gradina JYSK in Constanta

Lista completa de cataloage JYSK »

Adrese casa si gradina JYSK in Constanta

Adrese si informatii de contact casa si gradina JYSK, programul de functionare si orarul de lucru JYSK pentru magazinele din Judetul Constanta.

JYSK Tomis, Constanta

Bd. Tomis, nr. 391 (galeria Tom)
Constanta, Constanta

Lista completa casa si gradina JYSK »

Harta casa si gradina JYSK in Constanta

Harta Constanta »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de casa si gradina din Constanta »

Noutati JYSK Constanta

JYSK despre vanzarile online

JYSK despre vanzarile online

5 Februarie 2018 • Intr-un interviu acordat wall-street.ro , Alex Bratu, country manager al JYSK Romania si Bulgaria a declarat ca vanzarile online sunt cu pana la 50% mai mult decat in cel mai performant magazin...

Magazinul JYSK din Pallady se va redeschide

Magazinul JYSK din Pallady se va redeschide

15 Ianuarie 2018 • Retailerul de mobila, decoratiuni si textile pentru casa, JYSK Romania redeschide din 18 ianuarie magazinul JYSK Pallady din Capitala, plasata in centrul comercial Auchan Pallady.

In primava JYSK Romania va deschide un magazin in Valenii de Munte

In primava JYSK Romania va deschide un magazin in Valenii de Munte

25 Octombrie 2017 • In cadrul conferintei Retail Arena 2017, organizata de wall-street.ro , Alex Bratu (foto jos) country manager JYSK Romania si Bulgaria a anuntat in premiera deschiderea unei locatii noi...