Casa si Gradina Diego

Diego in Sibiu

Franciza Diego s-a impus ca lider pe piata romaneasca pentru comercializarea podelelor laminate, covoarelor, mochetelor, perdelelor, pardoselilor PVC, perdelelor si tapetelor. Calitatea care caracterizeaza fiecare produs surprinde prin preturile avantajoase de achizitie.
Sortimentul variat de marfuri Diego, deserveste cumparatorilor pentru a oferi o noua infatisare caminului, o simpla casa devenind acasa. Produsele oferite acopera toate cerintele cumparatorilor care poposesc in magazin, acestea putand fi alese intr-un cadru elegant care obliga la vizitarea tuturor raioanelor.
In timp, Diego a devenit specialist in decoratiuni interioare. Fetele de masa, paturile, prosoapele, covoarele de baie, pernele, toate sunt parte dintr-o locuinta primitoare care va primi amprenta Diego. Intreaga colectie de marfuri poate fi consultata in cele 28 de magazine, tu avand posibilitatea sa alegi produsele care ti se potrivesc. Intr-un mediu primitor, la Diego esti asteptat sa vezi care sunt cele mai noi produse la covoare, podele laminate si PVC.

Cataloage casa si gradina Diego in Sibiu

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Diego.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage casa si gradina »

Lista completa de cataloage Diego »

Adrese casa si gradina Diego in Sibiu

Adrese si informatii de contact casa si gradina Diego, programul de functionare si orarul de lucru Diego pentru magazinele din Judetul Sibiu.

Diego Alba Iulia Sibiu

Str. Alba Iulia, Nr. 98
Sibiu, Sibiu

Lista completa casa si gradina Diego »

Harta casa si gradina Diego in Sibiu

Harta Sibiu »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de casa si gradina din Sibiu »

Noutati Diego Sibiu

Programul de sarbatori al magazinelor Diego

Programul de sarbatori al magazinelor Diego

16 Decembrie 2014 • Daca faceti cumparaturi de la Diego in aceasta perioada trebuie sa aveti in vedere programul special de sarbatori al magazinelor.

Programul de Paste Diego

Programul de Paste Diego

17 Aprilie 2014 • Diego: orarul de Paste al magazinelor.

Recomandari cataloage Sibiu

Cataloage si oferte din Sibiu »