Ambient in Bistrita-Nasaud

Ambient este distribuitorul de incredere pentru materiale de constructii, finisaje si amenajari interioare. Principala preocupare a angajatilor din magazinele Ambient este sa te ajute sa finalizezi cele mai indraznete proiecte, cu o investitie mica. Pentru amenajarea sau reamenajarea locuintei, a gradinei sau a vreunui centru de afaceri, Ambient iti pune la dispozitie sfaturi practice si produse de calitate. Mizand pe profesionalism, Ambient este eficient in oferirea celor mai bune servicii si solutii in domeniul constructiilor. La capitolul bricolaj, Ambient bifeaza tot ce ai nevoie: materiale de constructii (armatura, profile, zidarie, hidroizolatie, structuri hale, izolante, table, sisteme de acoperisuri), produse pentru gradinarit (pompe, hidrofoare, produse camping, plante, irigatii, decorative, garduri, mobilier gradina), finisaje (parchet, placari, electrocasnice, articole iarna, usi, tavane, vopsele, feronerie, menaj) scule si utilaje, instalatii (sanitare, canalizari, termice, electrice).

Cataloage casa si gradina Ambient in Bistrita-Nasaud

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Ambient.

Iti recomandam urmatoarele cataloage de la locatii din Bistrita-Nasaud.

Lista completa de cataloage Ambient »

Adrese casa si gradina Ambient in Bistrita-Nasaud

Adrese si informatii de contact casa si gradina Ambient, programul de functionare si orarul de lucru Ambient pentru magazinele din Judetul Bistrita-Nasaud.

Ambient Bistrita

Calea Moldovei, nr. 15A
Bistrita, Bistrita-Nasaud

Lista completa casa si gradina Ambient »

Harta casa si gradina Ambient in Bistrita-Nasaud

Harta Bistrita-Nasaud »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de casa si gradina din Bistrita »

Noutati Ambient Bistrita-Nasaud

Kaufland deschide primul magazin din 2017 in Lugoj

Kaufland deschide primul magazin din 2017 in Lugoj

23 Februarie 2017 • Kaufland continua extinderea regionala si deschide primul magazin din 2017. Acesta este localizat in Lugoj din judetul Timis, retailerul ajungand astfel la 113 unitati in Romania.

Cadouri de Craciun pentru casa

Cadouri de Craciun pentru casa

25 Noiembrie 2016 • A ramas mai putin de o luna pana la inceperea unui nou sezon de sarbatori de iarna si multi dintre noi cumparam in avans cadourile pentru cei dragi. Insa, daca pentru familie si prieteni stim...

Ambient: program special de Craciun si Revelion

Ambient: program special de Craciun si Revelion

17 Decembrie 2015 • In magazinele Ambient gasesti tot ce ai nevoie pentru reamenajarea casei sau a gradinii. Insa unitatile au programul modificat de Craciun si Revelion.

Recomandari cataloage Bistrita-Nasaud

Cataloage si oferte din Bistrita-Nasaud »