Bricostore in Prahova

Bricostore vine in intampinarea dorintelor clientilor sai cu cele mai potrivite produse, idei si servicii pentru renovarea, construirea si amenajarea casei si gradinii.
Printre acestea, la Bricostore, se numara cele mai noi tehnologii si materiale de constructii, o gama larga de articole sanitare, unelte si scule, feronerie, vopsele, produse electrice, produse din lemn, decoratiuni interioare, plante si mobilier de gradina.
Pe langa oferta diversificata de produse si utilitati, alaturi de un excelent raport calitate - pret, Bricostore aduce si o gama completa de servicii: drive-in pentru materiale de constructii, inchiriere de unelte si scule, mixare vopsele, inramare de tablouri, confectionare de perdele si decupare placi din lemn si sticla.

Cataloage magazine bricolaj Bricostore in Prahova

Adrese magazine bricolaj Bricostore in Prahova

Adrese si informatii de contact magazine bricolaj Bricostore, programul de functionare si orarul de lucru Bricostore pentru magazinele din Judetul Prahova.

Bricostore Ploiesti

DN1, Km. 6, Comuna Blejoi, Ploiești
Ploiesti, Prahova

Lista completa magazine bricolaj Bricostore »

Harta magazine bricolaj Bricostore in Prahova

Harta Prahova »

Noutati Bricostore Prahova

Kingfisher, incasari de aproape 51,7 mil. euro in Romania, in primul semestru

Kingfisher, incasari de aproape 51,7 mil. euro in Romania, in primul semestru

11 Septembrie 2014 • Retailerul Kingfisher, unul dintre cei mai mari jucatori pe piata europeana de bricolaj, a inregistrat in primul semestru al anului fiscal 2014/2015, perioada februarie-iulie, vanzari de 42...

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj!

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj!

11 Iunie 2014 • In anul 2013 au fost multe schimbari in piata de bricolaj, prin achizitiile din industrie, dar mai ales evolutia pe piata de profil. Nici sectorul DIY nu a fost unul lipsit de surprize anul...

Recomandari cataloage Prahova

Cataloage si oferte din Prahova »