Magazine bricolaj Arabesque

Arabesque in Galati

Magazinul preferat al mesterilor, Arabesque este prima alegere a celor care vor sa isi reamenajeze locuintele si sunt in cautarea materialelor necesare.

Lantul de magazine Arabesque Iti pune la dispozitie o paleta completa de materii si materiale. De la uneltele si produsele folosite la constructii, definitivare si organizare, materiale grele, sisteme pentru acoperisuri, pentru amenajari interioare, instalatii sanitare si termice, toate pot fi gasite pe rafturile magazinului. Inclusiv echipamente electrice, corpuri de iluminat si materii prime pentru mobilier.

Indifirent de ceea ce cauti, angajatii Arabesque te ajuta cu sugestii pentru a face alegerea potrivita si pentru a face finisajele si amenajarile perfecte.

Arabesque are centre comerciale deschise in mai multe orase si n fiecare dintre acestea, angajatii Arabesque iti asigura consiliere profesionala si te ghideaza cu sfaturi necesare si utile.

Cataloage magazine bricolaj Arabesque in Galati

Momentan nu sunt cataloage disponibile de la Arabesque.

Pentru oferte consulta sectiunea cataloage magazine bricolaj »

Lista completa de cataloage Arabesque »

Adrese magazine bricolaj Arabesque in Galati

Adrese si informatii de contact magazine bricolaj Arabesque, programul de functionare si orarul de lucru Arabesque pentru magazinele din Judetul Galati.

Arabesque Galati

Str. Drumul de Centura, nr. 39
Galati, Galati

Lista completa magazine bricolaj Arabesque »

Harta magazine bricolaj Arabesque in Galati

Harta Galati »

Toate cataloagele, reducerile si ofertele de bricolaj din Galati »

Noutati Arabesque Galati

Magazin MatHaus inaugurat in Bucuresti de Arabesque

Magazin MatHaus inaugurat in Bucuresti de Arabesque

9 Mai 2018 • Compania distribuitoare de materiale de constructii si finisaje, Arabesque, a deschis in Capitala o noua unitate sub brandul MatHaus. Investitia a ajuns la 10 milioane de euro.

MatHaus - un nou magazin de retail, deschis de Arabesque

MatHaus - un nou magazin de retail, deschis de Arabesque

7 Martie 2017 • Furnizorul de materiale de constructii, Arabesque, va inaugura pe 9 martie primul magazin MatHaus, un nou brand cu produse de bricolaj si DYI.

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj!

Topul celor mai mari retaileri in bricolaj!

11 Iunie 2014 • In anul 2013 au fost multe schimbari in piata de bricolaj, prin achizitiile din industrie, dar mai ales evolutia pe piata de profil. Nici sectorul DIY nu a fost unul lipsit de surprize anul...