Lectură de 3 minute

03 Sep 2019 -

The Carnival, cel mai mare eveniment de street food & street art din Europa, revine la Romexpo între 6 și 8 septembrie

Abonează-te pe  

Pentru al patrulea an la rand, intre 6 si 8 septembrie, in Bucuresti se organizeaza festivalul The Carnival. Timp de trei zile, Romexpo devine gazda celui mai mare festival gastronomic de pe continent care va aduce impreuna cele mai populare food truck-uri din Romania, artisti stradali si acrobati colorati si nu in ultimul rand, unii dintre cei mai indragiti artisti ai momentului din tara sau din strainatate.

The Carnival propune si anul acesta o experienta inedita care combina mancarea street food din peste 10 bucatarii internationale cu muzica live de calitate, toate savurate intr-o atmosfera vesela si relaxata. The Carnival aduce si anul acesta surprize. Iata care sunt 7 dintre lucrurile care nu trebuie ratate in cele trei zile de festival:

  • Calatoria culinara in jurul lumii
Peste 60 de food truck-uri din Romania vor jongla cu sute de preparate din 10 bucatarii internationale. Fiecare dintre ele are o poveste si veti regasi burgeri suculenti in combinatii inedite, frigarui de berbecut originare din zona Abruzzo, pizza napoletana, pulled pork si hot dogs americani, wursti autentici bavarezi, tacos, burritos ca in Mexic, arepas columbiene, paella spaniola, paste, grills&barbecues si multe alte surprize asiatice.
Si lista de deserturi este la fel de generoasa. Aceasta cuprinde churros, clatite, inghetata sau gaufre belgiene. Va asteptam sa le degustati si sa le aflati povestea la The Carnival!
  • Dinner In The Sky
The Carnival a pus mereu mancarea in contexte inedite, iar cei care doresc o cina printre nori, departe de firul ierbii, sunt asteptati la Dinner In The Sky. Preparatele gourmet si vinurile de calitate sunt asezonate cu o priveliste panoramica deasupra Bucurestiului.
  • Gatesti virtual cot la cot cu chef Adi Hadean
Pentru cei care si-au dorit vreodata sa gateasca impreuna cu Adi Hadean, The Carnival ofera aceasta sansa, cel putin virtual. Doritorii sunt asteptati la studioul Chroma unde isi vor putea face scurte video-uri in care vor aparea gatind alaturi de celebrul chef.
  • Muzica live de calitate
Fiecare seara de festival are o tematica aparte care ii reuneste pe artistii ce vor urca pe scenele festivalului The Carnival. Pe 6 septembrie are loc Friday Fiesta, unde headlineri sunt Subcarpati, Cred Ca Sunt Extraterestru, Basska si multi altii. Sambata sta sub semnul Saturday Beats cu un show exploziv al artistilor Sunnery James & Ryan Marciano, Peter Bjorn and John, Asian Dub Foundation Sound System si multi alti artisti locali. Carnavalul se va incheia cu un Sunday Picnic, cand pe scena pe scena vor urca Nouvelle Vague, Balthazar, Hindi Zahra, FiRMA, The Mono Jacks, Byron si multi altii.
  • We Love Retro si Funk Rock Hotel
Pentru prima data The Carnival va include sub umbrela sa si evenimente speciale precum We Love Retro care ii va aduce pe scena pe No Mercy, Nana, Coolio sau Rednex, Funk Rock Hotel al carui line up este format din: Omul cu sobolani, Parazitii, Alternosfera sau E.M.I.L si Battle Arena Showcase care ii va aduce pe scena pe Nane, Celula de criza si Motanu’.
  • Momente de street art
In cele trei zile de festival, vor avea loc momente cu acrobati colorati, spectacole de magie si jonglerii cu flacari. Participantii vor putea sa isi lase frau liber imaginatiei si sa isi creeze propria melodie cu ajutorul Grande Piano, instrumentul de arta stradala care a ajuns in marile orase ale lumii. Mai mult, acestia vor fi intampinati de Jokerul The Carnival, inalt de 5 metri si realizat din sarma de cel mai talentat artist din domeniu- Paul Cordos.
  • Gasca Zurli: spectacol special in Kids Corner
The Carnival este un festival pentru intreaga familie. Anul acesta organizatorii The Carnival vor construi cea mai mare zona pentru copii de pana acum. Mai mult, sambata, 7 septembrie, este programat si un concert Gasca Zurli in perimetrul The Carnival.

Retail.ro /  Retail.ro /   /  The Carnival, cel mai mare eveniment de street food & street art din Europa, revine la Romexpo între 6 și 8 septembrie