Lectură de un minut

10 Mai 2019 -

Sodexo implica intreaga sa retea de utilizatori de tichete de vacanta in sprijinirea asociatiei MagiCAMP

Abonează-te pe  

Sodexo si-a luat angajamentul de a dona catre MagiCAMP cate un leu pentru fiecare utilizator activ al tichetelor sale de vacanta si contributia companiei pentru proiectele MagiCAMP din anul 2019 se va ridica pana la circa 380.000 lei (echivalentul a aproximativ 80.000 euro).

Parteneriatul derulat prin intermediul Stop Hunger, asociatie a Sodexo Romania, va sprijini taberele MagiCAMP din 2019, in care vor participa mai mult de 600 de copii si voluntari.

De asemenea, 21 de familii aflate in dificultate vor putea calatori intr-o destinatie de vacanta pentru a petrece cateva zile departe de presiunile tratamentului medical pe termen lung al copilului.
Sven Marinus, CEO Sodexo Romania: „Parteneriatul are un impact mai amplu, nu doar asupra unui grup vulnerabil. Am decis sa implicam in proiect comunitatea extinsa Sodexo, fiecare utilizator sprijinind astfel o cauza importanta, doar prin exercitarea dreptului de a-si utiliza tichetele de vacanta. Stim ca pentru comunitatea MagiCAMP, insemnatatea unei vacante este una speciala, motiv pentru care suntem onorati ca-i putem sustine.
Contributia Sodexo catre MagiCAMP va creste in timp, pe masura ce se va extinde si comunitatea de utilizatori activi de tichete de vacanta.
MagiCAMP sustine copii care sufera de cancer si alte boli grave, ajutand familiile lor aflate in cele mai dificile momente. Asociatia ofera sprijin material, precum bunuri de consum si cazare pe durata tratamentelor pe termen lung, dar si consiliere psihologica, vacante de familie si tabere de vara terapeutice.
Credem ca fiecare dintre noi poate face ceva magic. Am fost binecuvantati cu o comunitate incredibila de oameni, contribuitori individuali sau parteneri ca Sodexo, care sunt alaturi de MagiCAMP. Stim ca atunci cand un copil sufera de o boala grava intreaga familie este afectata. Suntem recunoscatori sa avem alaturi parteneri care inteleg nevoia copiilor si a parintilor de a se juca, de a se bucura si rade, dar si nevoia de a avea acces la sprijin emotional, de a se simti respectati si in siguranta”, spune Melania Medeleanu, Presedinte MagiCAMP.

Retail.ro /  Retail.ro /   /  Sodexo implica intreaga sa retea de utilizatori de tichete de vacanta in sprijinirea asociatiei MagiCAMP