Lectură de un minut

02 Sep 2019 -

Pungile biodegradabile introduse de Cora

Abonează-te pe  

Retailerul Cora Romania elimina, din toate hipermarketurile sale, pungile din plastic fara maner si le inlocuieste cu ambalaje biodegradabile certificate la nivelul UE, noteaza Modern Buyer.

 

 

Masura vizeaza in principal pungile de plastic fara maner, disponibile gratuit la raioanele de fructe, legume, carne, peste si branzeturi.

Odata cu trecerea la ambalajele biodegradabile, Cora va elimina de pe piata peste 6 tone de plastic in fiecare luna si peste 30 de milioane de pungi de plastic anual.

Noile ambalaje respecta regulamentele din Romania si standardele europene de mediu si sunt produse din materiale care se degradeaza in 6 luni.

Introducerea pungilor biodegradabile este doar una dintre masurile prin care cora implementeaza politica sa de protectie a mediului, prin reducerea poluarii si incurajarea reciclarii. ompania a amplasat statii pentru incarcarea masinilor electrice, dar si statii automatizate de colectare unde pot fi aduse deseuri reciclabile, de la ambalaje de plastic, sticla sau doze de aluminiu, pana la hartie, carton, echipamente electronice, lampi, becuri si baterii, pentru care oamenii primesc bonuri valorice care pot fi folosite la cumparaturi in hipermaketurile cora.

Retail.ro /  Retail.ro /   /  Pungile biodegradabile introduse de Cora