Lectură de un minut

08 Jun 2018 -

Kaufland: un milion de euro pentru ONG-uri

Abonează-te pe  

Kaufland Romania anunta startul celui de-al doilea apel de proiecte in cadrul programului de finantare a ONG-urilor cu granturi nerambursabile. Valoarea totala se ridica la 1 milion de euro, pentru a derula proiecte sustenabile pentru Romania.

Primul apel de proiecte a inregistrat un succes extraordinar: peste 13.000 de solicitari au fost primite din partea ONG-urilor - prin accesarea platformei, apelarea serviciului de helpdesk sau participarea la ateliere.

Cea de-a doua sesiune de depunere a proiectelor va incepe pe 21 iunie 2018, iar ONG-urile pot depune aplicatiile online, pe platforma programului disponibila la www.instaredebine.ro, numai pe aceasta data, intre orele 9,00 – 16,00.

Ca urmare a interesului ridicat, in cadrul acestui apel de proiecte nu va mai exista limita de cereri de finantare ce pot fi depuse, iar comisia de jurizare va evalua toate solicitarile complete, ce indeplinesc criteriile de aplicare descrise pe site-ul programului, in Ghidul Solicitantului.

Ulterior, cea de a treia - si ultima - sesiune de depunere de proiecte va avea loc in august 2018.

Programul #INSTAREDEBINE este dezvoltat de Kaufland Romania, cu sprijinul Fundatiei pentru Dezvoltarea Societatii Civile si se adreseaza tuturor asociatiilor, fundatiilor si federatiilor care dezvolta proiecte in domeniile cultura, sport si viata sanatoasa, valoarea maxima a finantarii acordate pentru un proiect fiind de 235.000 lei (aproximativ 50.000 euro)

Anna Katharina Scheidereiter, CSR Manager Kaufland Romania a declarat: Faptul ca primul apel de finantare a avut un mare ecou, ne reconfirma imensa nevoie de sprijin a comunitatilor. Suntem un partener dedicat si ne bucuram ca putem sa sprijinim ONG-urile sa transpuna in realitate ideile pentru o Romanie mai buna. Incurajam cat mai multe organizatii sa acceseze fondurile”.

kaufland romania

Citeste si:
Carnea de porc, la mare căutare. Hancaș, Kaufland România: Dacă este ceafă în promoție, marea majoritate a oamenilor cumpără ceafă
Carnea de porc, la mare căutare. Hancaș, Kaufland România: Dacă este ceafă în promoție, marea majoritate a oamenilor cumpără ceafă

Retail.ro /  Retail.ro /   /  Kaufland: un milion de euro pentru ONG-uri