Lectură de un minut

26 Mar 2019 -

CCC deschide un magazin nou la Sighisoara

Abonează-te pe  

Pe data de 30 Martie 2019, compania CCC de incaltaminte si accesorii deschide un magazin nou in orasul Sighisoara, in cadrul noului centru comercial Sighisoara Retail Park. Grupul CCC ajunge astfel la 63 de magazine deschise in tara, ocupand o suprafata de peste 30.000 metri patrati.

Pentru acest an, planurile CCC urmaresc extinderea retelei de magazine in tara, mentinand la un nivel ridicat standardele de calitate, diversitatea produselor si conceptul de amenajare.”, afirma Joanna Jozwiak, General Manager CCC Romania.

Pentru a sarbatori deschiderea, CCC ofera 20% discount la toate produsele, in magazinul din Sighisoara, in perioada promotionala: 30 Martie – 7 Aprilie 2019.
Odata cu noua colectie de primavara, brandul CCC continua comunicarea adresata tinerilor prin campania "Youngsters". Inca din februarie, in toate magazinele CCC sunt prezente la raft noile produse din gama sport. Pe langa propriul brand, Sprandi, un loc special in colectia CCC este ocupat de modelele Adidas, Puma, Reebok si Skechers, care completeaza oferta standard din magazine cu o selectie din cele mai cunoscute branduri sport.
Din aprilie 2018, de cand CCC este reprezentata direct pe piata din Romania au fost deschise zece unitati, iar a unsprezecea urmeaza sa fie inaugurata peste cateva zile la Sighisoara, astfel: opt magazine noi in Focsani, Slatina, Roman, Baia Mare, Satu Mare, Fagaras, Slobozia si acum Sighisoara, alt magazin existent a fost extins in Iasi, iar alte doua magazine au fost relocate in Galati si Sibiu. Odata cu relocarea, magazinul CCC din Sibiu a devenit cel mai mare magazin al retelei din Romania, cu o suprafata totala de peste 1.200 m² si o gama variata de peste 20.000 de produse.”, afirma Dan Firoiu, Technical & Investment Manager CCC Romania.

Retail.ro /  Retail.ro /   /  CCC deschide un magazin nou la Sighisoara