Lectură de 2 minute

02 Aug 2019 - Știri și Noutăți

Vivre: Segmentul de home&deco online din Romania a crescut cu 10% fata de anul precedent

Abonează-te pe  

Prezenta producatorilor internationali de mobila in Romania a contribuit la cresterea cu 10% a segmentului de home&deco online fata de anul precedent, aceasta fiind una dintre industriile preferate de brandurile care intra pe piata locala, potrivit Vivre, cel mai mare retailer online de home&deco din Europa Centrala si de Est. 

In primul semestru al anului 2019, valoarea medie a cosului de cumparaturi inregistrata de Vivre a crescut cu 10% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent.

Din totalul produselor Vivre care au ajuns in casele romanilor anul acesta:

  • 28% au fost articole de mobilier
  • 15% decoratiuni de interior
  • 10% textile.

Volumul vanzarilor din categoria de mobilier prezinta o evolutie de aproximativ 20% fata de 2018, iar vanzarile din categoriile decor si textile au crescut cu 15%, respectiv 13%. Din categoria de mobilier, cea mai mare crestere a avut-o mobila pentru living (canapele, fotolii), urmata de piesele de mobilier pentru bucatarie (mese dining si scaune). De asemenea, s-a remarcat o cerere mare pentru covoare, corpuri de iluminat si lenjerii de pat.

Potrivit Vivre, piata din Romania prezinta interes pentru un numar din ce in ce mai mare de branduri din industria home&deco datorita nivelului de vanzari realizat in tara si a trendului ascendent inregistrat de acest segment in 2019.
Conform Vivre, cei mai activi operatori sunt cei din segmentul de mobila care se adreseaza consumatorului cu venituri medii. Printre furnizorii cu cea mai buna expunere se numara cei din tari ca Polonia, Marea Britanie, Italia, Spania, dar si Romania.
Pentru ca dorim sa furnizam clientilor Vivre o diversitate de piese de mobilier, decoratiuni de interior, accesorii pentru casa si gradina, suntem constant in cautare de parteneri. Producatorilor din industria de home&deco le oferim oportunitatea de a fi prezenti prin intermediul platformei online atat in Romania, cat si in celelalte 8 piete europene in care activam. Pentru a tine pasul cu cresterea consumului, furnizorii isi maresc varietatea produselor oferite si urmaresc sa se adapteze continuu la cererea consumatorului. Noi ii sustinem in acest sens prin analize si rapoarte disponibile in platforma interna, verificarea comenzilor zilnice efectuate de clienti din stocul de produse incarcate pe site, lansarea de colectii noi si campanii promotionale dedicate”, a declarat Andrei Stanescu, Director Comercial Vivre.
Vivre este principalul retailer online din industria home&deco din Romania, operand vanzari in 9 tari din centrul si estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia. Fondat in Romania in 2012, Vivre are o oferta permanenta de peste 100.000 de produse de mobilier, decoratiuni, textile si accesorii colectate de la producatori din toata lumea, si un istoric de peste 3 milioane de comenzi livrate cu succes.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vivre: Segmentul de home&deco online din Romania a crescut cu 10% fata de anul precedent