Lectură de un minut

03 Mar 2020 - Știri și Noutăți

Vivre: In ultimele 6 luni interesul romanilor pentru segmentul home&deco a crescut cu peste 30% in online

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Vivre, principalul retailer online de mobilier si decoratiuni din Romania si Europa de Est, confirma evolutia segmentului home & deco in Romania prin datele inregistrate in ultima jumatate a anului 2019 si la inceputul anului 2020. Aceste date indica o crestere de peste 30% a numarului de cautari in online cu privire la mobilier, decor si accesorii pentru organizare. Interesul se regaseste si in cresterea de peste 27% a valorii comenzilor plasate in ultimele 6 luni pe site-urile Vivre, fata de aceeasi perioada a anului precedent.

In acest interval au fost plasate peste 570.000 de comenzi, iar cea mai mare comanda inregistrata in Romania a fost de 20.989 €. Recordul de trafic a fost atins in noiembrie, cand aproximativ 42.000 de utilizatori unici au fost prezenti pe site.

La nivelul anului 2019, Vivre a inregistrat un numar total de 316.316 clienti activi, din care 189.000 au fost clienti noi. S-au procesat peste 2.300.000 de produse ce au fost livrate in Romania si alte 8 tari, iar cele mai multe vanzari au fost realizate in Romania, Bulgaria, Ungaria si Croatia.
Anul 2019 a fost despre continuarea migrarii clientilor din retailul offline in online pe segmentul de home & deco. Acest trend ne-a sprijinit dezvoltarea accelerata si astfel am reusit sa imbogatim ecosistemul Vivre cu peste 189.000 de clienti noi. In 2020 migrarea se va accelera, pe masura ce piata se va obisnui cu beneficiile comenzilor din confortul propriei locuinte. Aceasta experienta va fi completata de o varietate mai mare de produse, fapt ce va permite clientilor sa isi gaseasca mult mai usor articolele care ii reprezinta. Pe acest fundament estimam ca vom depasi numarul de 1 milion de clienti, iar tarile de la care avem asteptari mari in acest an sunt Ungaria, Croatia si Slovenia.”, a declarat Iulian Veghes, VP of Marketing.
Inceputul lui 2020 continua evolutia interesului fata de segmentul online de home & deco. Doar in ianuarie, Vivre a inregistrat o crestere de aproximativ 31% a numarului de vizitatori fata de aceeasi luna a anului 2019. Aproximativ 35% din utilizatori au provenit din Romania. Traficul de pe mobil a continuat cresterea si a depasit 75% din totalul vizitelor pe site-urile si aplicatiile Vivre.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Vivre: In ultimele 6 luni interesul romanilor pentru segmentul home&deco a crescut cu peste 30% in online