Lectură de 2 minute

15 Jul 2019 - Știri și Noutăți

Veranda Mall isi extinde portofoliul de chiriasi

Abonează-te pe  

Ca urmare a planului de extindere a centrului comercial existent, mall-ul anunta intrarea mai multor retaileri.

Benvenuti, Lila Rossa si restaurantul Xin Yue isi asteapta clientii in aceasta vara la Veranda Mall.

  • Retailer-ul Benvenuti a deschis la Veranda Mall cea de-a 54-a unitate la nivel national si cel mai modern magazin al sau de incaltaminte si marochinarie. Magazinul are o suprafata de 240mp si a presupus o investitie de 120.000 de Euro, la care se adauga investitia in stocul de produse.
  • Retailer-ul Lila Rossa isi deschide cel de-al doilea magazin la nivel national, aducand in atentia clientilor sai produse profesionale de infrumusetare si manichiura. Unitatea deschisa are 26mp si a presupus o investitie de 15.000 de Euro, la care se adauga o echipa dedicata de experti pregatiti sa ofere cele mai bune sfaturi in materie de make-up.
  • Nu in ultimul rand, Veranda Mall va deveni si destinatia favorita a iubitorilor de specialitati culinare, prin deschiderea restaurantului cu specific asiatic, Xin Yue. Iubitorii preparatelor traditionale chinezesti si japoneze vor avea la dispozitie un restaurant de 80mp si o echipa energica formata din profesionisti dedicati, cu bucatari de origine asiatica.

Maria Craciun, Center Manager- Veranda Mall, a adaugat ca „prin aceste deschideri, Veranda Mall isi diversifica portofoliul de parteneri si continua sa isi intregeasca oferta comerciala, lucru care se va reflecta si in cresterea traficului, a bonului mediu de cumparaturi si a timpului petrecut in mall. De la deschidere, am inregistrat cresteri constante ale tuturor acestor indicatori si vom continua sa ne configuram spatiul plecand urechea la nevoile clientilor nostri din proximitate. In urma finalizarii procesului de extindere si a deschiderii cinematografului din perioada urmatoare, Veranda Mall va deveni una dintre cele mai atractive destinatii ale cartierului, cu un mix complet de chiriasi si de activitati, de la cumparaturi la diferite modalitati de petrecere a timpului liber”.
Veranda Mall este primul centru comercial de proximitate din Bucuresti, dezvoltat de Professional Imo Partners S.A. (fosta Prodplast Imobiliare S.A.), in zona Obor, inaugurat pe 27 octombrie 2016. Proiectul are o suprafata totala de aproape 30.000 de metri patrati, incluzand spatii comerciale, restaurante, cafenele si o zona verde de 15.000 mp.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Veranda Mall isi extinde portofoliul de chiriasi