Lectură de un minut

03 Sep 2019 - Știri și Noutăți

Va incepe distribuirea noului catalog Ikea

Abonează-te pe  

Noul catalog IKEA ajunge in casele celor aflati in cautare de inspiratie pentru casele lor.

 

Pornind de la cele 5 nevoi emotionale identificate in raportul anual IKEA Life at Home, noul catalog aduce solutii pentru un somn mai bun si nenumarate idei pentru o viata mai buna acasa, zi de zi.

Sub tema de anul acesta, IKEA organizeaza si o serie de activitati dedicate imbunatatirii somnului, reunite sub conceptul IKEA Night Club Festival, incepand cu 11 septembrie si pana pe 22 septembrie.

IKEA a identificat cinci nevoi emotionale de baza pe care le avem in relatie cu spatiul personal in care locuim:

  1. Apartenenta este despre a te simti ca faci parte dintr-un grup de oameni care te accepta pentru cine esti cu adevarat si despre locuri care te reprezinta.
  2. Proprietatea nu este despre documente si credite ipotecare, ci despre acel sentiment de control asupra spatiului locuit.
  3. Protectia este despre a te simti in siguranta si conectat, nu despre incuietoarea usii.
  4. Confortul este despre a te simti multumit si in largul tau in mediul in care traiesti.
  5. Intimitatea este despre controlul asupra locului si a modului in care te poti deconecta si medita.
Cele 5 nevoi majore pe care le impartasim cu totii au constituit punctul de plecare in crearea caselor prezentate in catalogul 2020.
Gasirea modalitatilor de a raspunde acestor nevoi in diferite situatii de viata, oferind solutii care ajuta la satisfacerea lor face parte din viziunea IKEA de a crea o viata acasa mai buna in fiecare zi, pentru cat mai multi oameni.
IKEA Night Club – o serie de evenimente distractive si educationale (inclusiv preferata tuturor, refacerea sedintei foto pentru coperta catalogului, care de aceasta data va avea loc in pat!), activitati care vor avea loc in magazinele IKEA Baneasa si IKEA Pallady in perioada 11-22 septembrie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Va incepe distribuirea noului catalog Ikea