Lectură de un minut

08 Jul 2019 - Știri și Noutăți

URBB isi extinde portofoliul de beri speciale „Timeless collection” cu Weihenstephaner Vitus

Abonează-te pe  

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD isi extinde portofoliul de beri speciale Timeless Collection cu berea Weihenstephaner Vitus. Noul sortiment de tip „Weizen Bock”, ce intregeste gama Weihenstephan, alaturi de Weihenstephaner Hefe Weissbier, este disponibil in Romania de la inceputul lunii iunie.

Weihenstephan scrie istoria berii de aproape 1.000 de ani. Beraria Weihenstephan este si locul unde a luat nastere Legea Germana a Puritatii Berii, un etalon pentru generatii intregi de berari din intreaga lume. Weihenstephaner Vitus scrie o noua pagina in istoria europeana si chiar mondiala a berii, dovada fiind si medaliile de aur de anul trecut. Suntem incantati sa le putem oferi consumatorilor si clientilor nostri din Romania aceasta bere exceptionala”, a declarat Paul Markovits, Vice Presedinte Marketing, URBB.

Weihenstephaner Vitus este o bere de tip „Weizen Bock”, gustul nobil, fructat, fiind dat de caisele uscate care se imbina cu arome de citrice, cuisoare si banana. Weihenstephaner Vitus poate fi savurata alaturi de o branza puternica, carne rosie sau deserturi.
Produsul este disponibil atat in Horeca, cat si retail, in varianta de sticla nereturnabila de 0,5l, si are un continut de alcool de 7,7% fiind cel mai bine servita la o temperatura de 8-10 °C.
URBB, unul dintre cei mai mari producatori de bere de pe piata locala, ofera consumatorilor produse de cea mai inalta calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din marci premium si superpremium internationale, care include si o selectie variata de beri speciale. In prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambree, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby si Granini pe piata bauturilor racoritoare.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  URBB isi extinde portofoliul de beri speciale „Timeless collection” cu Weihenstephaner Vitus